Gå till innehåll

Pukin_Dog

Medlem
  • Innehållsantal

    74
  • Gick med

  • Besökte senast

Pukin_Dog's Achievements

(2/8)

  1. Har nu råkat ut för att mail raderas från inkorgen medans jag läser den utan att något görs! Hamnar inte i skräpposten och inte i borttaget. Bara försvinner. Andra gången stängde jag av skräppostfiltret och det raderades inom några sekunder igen. Vad är detta för fel? Bugg? Har givetvis virusprogram mm men inget har rapporterats där. Är tydligen så att de försvinner när jag klickar på en annan länk i programmet som utkorgen eller borttaget. Då raderas allt! eller när jag stänger och öppnar programmet igen.
  2. Antagligen hamnade denna fel men jag hoppas det går bra ändå. Jag tog min gamla P4 (478) och 4 HD av olika storlek som jag installerade freeNAS på. Fungerade perfekt i ett halvår sedan började den lägga av. Hittade då i BIOS att startdisken hade ändrats hela tiden så jag bytte ut den och då ligger rätt disk kvar som startdisk. Men det fungerar bar någon timme sedan måste jag hårdboota burken igen för att det skall funka. Kan inte se något av intresse som jag fattar i någon logg eller så. Min fråga är om det kan vara BIOS som lagt av och kanske måste uppgraderas eller ommoderkortet börjar bli galet? Någon som varit med om liknande konstigheter. När den funkar så gör den det utan problem ska tilläggas.
  3. Kan med glädje konstatera att jag hittat en lösning. Det verkar ha att göra med någon minne för inställningar som med tiden blir fullt och måste resetas genom att radera 2 poster i registret. Sedan funkar det. Läs nedan. http://www.mydigitallife.info/2007/11/08/d...lt-clean-state/
  4. Skakar liv i denna tråd igen för lösningen är inte någon av de som skrivits. Jag har nämligen gjort på dessa sätt flera gånger utan framgång. Har även SP1 i nu och det problemet verkar inte ha adresserats i den uppdateringen. Någon som har den verkliga gyllende lösningen?
  5. När jag lägger till ett antal enheter som jag vill ska indexeras så försvinner de från listan efter ett tag! Varför gör de det? Ämnet redigerat av stenis
  6. Jaha, det visade sig att problemet kvarstår. Dock kan det där programmet laga databasen varje gång men jag har nog råkat ut för något annat som strular. Jag har fattat beslutet att låta det vara eftersom SP1 lär komma snart och då gör jag en ny fräsch installation.
  7. VIlket trevligt program! Verkar göra precis det jag vill. Laddade ned och den hittade fel i databasen som den kunde reparera. Känner på mig att det funkar härefter men efter några dagar kan jag vara säker. Funkar det inte så lär jag skriva det här. Tack igen för hjälpen!
  8. Den uppdateringen har jag redan då det fastnade och inte gick att radera alls. Nu går de att radera men meddelandet försvinner. Det var så det började nämligen och jag fick rådet av dig att använda den uppdaten för några dagar sedan.
  9. Fast jag har inte Outlook utan Windows Mail! Funkar det då med? Står inget om det vad jag kan se i varje fall.
  10. Jag har kvar mail i utkorgen som inte kan visas och som är i "bold" och indikerar att det inte skickats. Det har det dock för det finns i "skickat" med. Men varför är det på det här viset? Får gå in och ta bort det manuellt. Går inte att få det som läst heller så jag måste radera det från "borttaget" med. Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken
  11. Ok, men det verkar vara ett eget sökprogram eller integreras den i den inbyggda sökmotorn i Vista?
  12. Som rubriken säger så undrar jag om det är möjligt? När man högerklickar på den enheten så är det ibockat att den ska indexeras umder egenskaper men det går inte att lägga till den när man är i fönstret för indexeringsalternativ.
×
×
  • Skapa nytt...