Gå till innehåll

peter120

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

peter120's Achievements

(1/8)

  1. kör vista x64 och sf-anytime funkar på datorn men inte i xboxen. Det funkade inte ens på datorn förut i och med att sf-anytime inte kunde köras i 64-bit explorer. Microsoft skickade dock ut en uppdatering för ett litet tag sen som fixade detta. Jag antar att det handlar om att xboxen inte kan köra 32-bit applikationer med mce x64 än.
  2. Högerklicka på en språkuppdatering. Vad ser du då för alternativ? :-[ hrm.. Leka runt i bios och så kan jag, men högerklicka, det är lite för avancerat. Tack iallafall!
  3. appropå uppdateringar. Hur kan jag ta bort de uppdateringar jag inte vill ha från listan över tillgängliga. Jag har exempelvis 14 st språkuppdateringar som jag aldrig kommer att installera så det känns lite onödigt att de ska ligga där. Kul förresten med uppdateringarna i mce. Nu väntar jag bara på SF-anytime.
  4. UAC känner vi ju till Problemet är att som användaren och jag säger att det är på välkomstskärmen detta fenomen uppstår. När du loggar in på datorn så ser du satt skärmen "fade:ar" och det verkar som att det är mitt i det som något hänger sig i ett läge där skärmen förblir väldigt mörk... en omstart löste oftast problemet för mig iaf hehe, sorry : läste lite för fort tror jag...
  5. Får du en bluescreen? Jag fick det när jag startade mce efter att ha installerat nvidias senaste drivrutiner. Körde en systemåterställning och nu funkar allt som det ska igen! kör vista x64 för övrigt. Konstigt att nvidia sa att de hade fixat alla buggar när de förra drivisarna faktiskt funkar bättre.
  6. Vista går in i detta "shadowmode" när UAC stöter på något program som den tycker verkar tveksamt. I detta mode är datorn skyddad, vilket betyder att installationer o dyl inte kan göras. Men ni borde få upp en ruta från uac där ni kan godkänna programmet? Eller kör ni som standard användare?
  7. Har samma problem. Det enda jag får upp när jag klickar på programbiblioteket är mina spel och knappen "more tasks". Under denna finns dock ingenting. Har googlat febrilt efter en lösning men utan resultat. Ringde även microsoft men de ville inte hjälpa mig eftersom jag har en oem licens. Vore suveränt om någon kunde hitta en lösning! Kanske om någon med full licens kan ringa microsoft? I vista RC1 fick man ju upp en massa online media, bland annat sf anytime och film2home
×
×
  • Skapa nytt...