Adnerzzon

Medlem
 • Posts

  802
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Adnerzzon

 1. Har inga liknande problem, har kört med avast 5 sedan en tid.
 2. Adnerzzon

  DC Plus Plus

  Det är de privata hubbar som gäller, annars finns all möjlig skit som du kan få in...
 3. Provade dock att installera det via "KÖR" i Internet Explorer. Märkligt men nu funkar det igen.
 4. När man startar Google Chrome så står den bara och snurrar med en blank sida. Inget händer. Har avinstallerat äldre och installerat den nyare, men inget resultat????
 5. I dagens datorer finns det från början en sk. återställningspartion, om du nu inte lyckats trolla bort den också. Kolla annars manualen hur du kommer åt och hur du gör en återställning av ditt OS. Oftast är det något enkelt tangentbordskommando vid uppstart. CTRL+F10 enligt info från deras hemsida. PS! Du kan installera Ubuntu och behålla Windows, andvänd något som heter WUBI tillsammans med Ubuntu, se bara till att Ubuntu och Wubi är samma version. Sedan installerar du Ubuntu innifrån Windows som ett program etc. Du kan sedan enkelt ta bort det via "Lägg till/Ta bort program" i kontrollpanelen. Annars är det en hel del krångel som du säger... Vad du kan försöka är att ringa till tillverkaren och be om en uppsättning av skivor.
 6. Får inte mitt USB-tv kort att fungera i Windows7. Provat Vistadrivrutiner utan resultat. Någon som sitter med en länk till fungerande Win7 drivisar?
 7. Märker inte av något problem...
 8. alt. i stället för mailprogram så gå via leverantörens sajt. har du t.ex bredband via telia så är det webmail.telia.com eftersom du då inte tar ner något till din dator så är detta den säkraste vägen... jag kollar alltid via webmail först, raderar ev. skräpmails. Sedan tar jag hem det jag vill ha.
 9. Adnerzzon

  MiPony

  Program som sparar länkarna stänger man ner MiPony så försvinnet länkarna man lagt in. Jag vill gärna ha funktionen där man t.ex kan fortsätta dagen efter etc. Tips någon?
 10. Den har redan kommit, version 3.6.6 nu.
 11. Det är upp till 12 tusen per år utan beskattning eller redovisning.
 12. Det blev en Fuji Finepix s1800. Nyttjade mina värdecheckar så det blev bara 1.250kr. :-)
 13. Någon mer som har problem med att räven stänger ner av sig självt? Min räv stänger ner sig självt rätt så ofta så den nästintill är obrukbar efter updaten.
 14. Ja just det, glömde även nämna att det funkar med CTRL+klick på länk etc. Bättre köra med högerklick eller Ctrl-kommandot än att installera onödiga addons...
 15. nää det stämmer "rensa logg" finns inte under "administrativa händelser". Bilden ovan är helt annat än vad Gero frågar om.
 16. När du säger "snabbstartsraden", menar du miniatyrerna, bokmärkesfältet etc? Hur som helst. Du högerklickar och väljer "öppna på ny flik" när det gäller både snabbstart och miniatyrfältet....
 17. Den är byggd utifrån Chromes motor. Jag tycker den t.om känns snabbare.
 18. Du har inte någon sk. återställningspartition? Det ska det vara på alla nya datorer nu för tiden! Kolla igenom manualen om det står något om det. För att underlätta för oss andra så skriv ner vad står på "blåskärmen". Skriv även ner vad det är för tillverkare, dator och modell som det gäller osv.
 19. Jag fick mina skivor gratis(OS, Drivrutiner m.m), jag tog bara telefonen och ringde tillverkaren helt enkelt. När det gäller att komma åt innehållet kan jag inte sådant här. Men jag har nyligen kommit åt innehåll på en kunds strejkande HD genom att köra UBUNTU LIVE CD. Prova dra hem Ubuntu från en kompis dator, bränn, starta om, bota från skiva. Installera inte, välj att köra från skivan... Ubuntu ( http://ubuntu-se.org/ ) http://se.releases.ubuntu.com/10.04/ubuntu-10.04-desktop-i386.iso http://se.releases.ubuntu.com/10.04/ubuntu-10.04-desktop-amd64.iso
 20. Nja..beror på. Kolla tillverkarens site. Min Dell som jag fick ny fick jag inom kort en ny Biosupdate till etc.
 21. HAr jag väldigt många bilder och fotar mycket skulle jag nog ta de tre alternativen: CD alt. DVD-Skiva Onlinetjänst Extern HD (dock en chassi/kabinettvariant) etc.
 22. Har du kollat så du har det senaste BIOS för din dator?
 23. Tidigare har den körts i Win XP och troligen då FAT32. Så troligen är det så att Win pga. det inte kan se hela disken. Jag ser ett område på 100Gb som ej är allokerat (formaterat), men disken ligger på ca 120GB? Som sagt så ska jag ta med den till jobbet och prova innan jag försöker med något annat.
 24. Finns inga skruvar eller något. Bända upp skiten får jag avvakta med för tillfället. Ska ta med den till jobbet i morgon och prova om den går komma åt i XP. Eller MAC datorerna...