Gå till innehåll

DanEli

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av DanEli

  1. Tack för tipsen, Det funkade!!! //DanEli
  2. Detta är en nyare dator och jag har provat köra i flera USB-portar. Jag har installerat Norton IS 2009 efter att det fungerade, men det ska ju inte påverka körningen av USB-minnen.
  3. Är det någon som vet varför min dator hänger sig när jag stoppar i mitt USB minne? Det har fungerat bra tidigare i samma dator men inte nu längre. Jag har flera datorer och det funkar hur bra som helst i dessa. Ska man formatera minnet eller vad kan det bero på? //DanEli
  4. Ett litet lustigt problem som jag har råkat ut för. När jag högerklickar på en programikon så försvinner allt i fönstret utom bakgrundsbilden. Det verkar som datorn gör nån snabbomstart. Detta är irriterande eftersom ibland vill man köra som administratör. Jag har windows vista 32bit. Jag har provat med att köra UAC både av och på men det är samma fel. Nån som vet? /DanEli
  5. Tack för svaren. Jag köper ett pci kort! //DanEli
  6. Jag har en äldre dator med USB 1.1 portar, och nu för tiden så är allt med 2.0. Så jag undrar hur gör man enklast för att få 2.0 portar i min gamla burk?
  7. Jag har provat att stänga av brandväggen men samma resultat. Jag hade windows egen men nu kör jag med comodo
  8. Det är en Asus med intel P8400, 4Gb minne, 802.11abgn+BT inbyggt, modell X72V serien. Jag har testat med Panda och AVG
  9. Varför går det inte att uppdatera antivirusprogrammet i min bärbara dator. Jag kör internet via en trådlös router (D-link DIR 635). Jag får bara meddelandet att "the connection with the updateserver has failed". Jag har provat med två olika antivirusprogram men samma sak med bägge. På min stationära som är kopplad till samma router så funkar det utmärkt. Surfa, ladda ner program och maila går bra. Nån som har några förslag? /DanEli
  10. Jag aktiverade UAC:n igen och provade som du skrev ClasP. I första rutan står det att man måste bekräfta den här åtgärden, jag trycker på fortsätt och kommer till nästa ruta som säger, "di tillåtelse krävs innan windows-åtgärden kan fortsätta". Jag trycker fortsätt och då kommer den rutan upp igen som säger att jag inte har behörighet, och där kan jag bara välja mellan "försök igen" och "avbryt". Man kan bli tokig för mindre. Så mycket säkerhet att man inte ens själv får göra vad man vill i sin egen dator.
  11. DanEli

    Behörighet

    Hur ändrar man behörighet så man kan ta bort vissa programmappar? När jag försöker ta bort ett program så står det att jag måste ha behörighet att utföra den här åtgärden. Jag är inloggad som administratör och jag kör Vista. Nån som vet???
  12. Tack för tipset/ Det verkar funka alldeles utmärkt. Mvh DanEli
  13. Visst ligger det under ehome, tack för upplysningen, men problemet är det att när jag ska öppna eshell.exe så finns det inget program att köra det i. Det är en XML configurationsfil och vad öppnar man det i? Det finns en ikon som ser ut som media center som heter eshell och är ett program, men när jag fösöker öppna det så står det ett meddelande "principer för begränsning av programvara gör att det här programmet inte kan öppnas". Hur löser man det här?
  14. Jag har en oem version av vista home premium x64 som jag installerade för nån vecka sen. Efter installationen så funkar allt perfekt (nästan), men den stora frågan är, vart finns windows media center. Jag har sökt igenom hela datorn samt återinstallerat en gång till men utan resultat. Någonsom har råkat ut för detta?
×
×
  • Skapa nytt...