Gå till innehåll

betterlead

Medlem
  • Innehållsantal

    50
  • Gick med

  • Besökte senast

betterlead's Achievements

(2/8)

  1. Jag skulle vilja få tips om ett bra program som letar fram alla stora filer på din hårddisk. Gärna freeware Förstår att det handlar om att själv begära området för filstorleken.
  2. Förstår inte riktigt vad du menar med att publicera oftare. Jag testade i vilket fall som helst att kolla vad min nyaste dator kör med för codecs igång i MM och valde enbart dessa på den krånglande. Samma fel...
  3. För det första, jag är mycket tacksam att du försöker hjälpa mig. Jag har provat att ta bort olika grupper och typer av codecfilter för MM, men inget hjälper. Jag provade t o m med att ta bort alla, men det fungerade ändå inte. (Det kanske det inte skulle kunna...) Det finns ca 50 st installerade - kanske måste jag prova att ta bort ett i taget. Men det provar ju på långa vägar inte alla kombinationer heller. *suck* Kanske det finns ett annat program som man kan klippa och klistra videofiler med - lägga till rubriker etc?
  4. Källfilen ligger redan där och jag har testat exakt samma förfarande på en annan burk och där fungerade allt smärtfritt. Denna burk, som det alltså strular på, har jag även provat med program som jag hittat på nätet. River Past Video Cleaner. Fungerar ok. Är iofs inte samma sorts progr, men ändå, datorn orkar med. Btw, Tack för att du försöker hjälpa mig.
  5. HDD Ca 15GB (Oops!) 2 GB Internt Filmen är bara på 11 MB
  6. Jag har Moviemaker på ett par Vistadatorer och programmet fungerar smärtfritt utom på dden datorn jag jobbar mest på. När jag ska s.a.s publicera filmen så bleknar programfönstret och sedan är det helt stopp. Programmet kraschar. Någon som har en idé om vad det kan vara för fel? Kanske omöjligt att svara på, men jag har fastnat där och kommer ingen vart.
  7. Hittade det till slut. ffmpeg heter det.
  8. Hej, jag hittade ett bra sätt - eller var det ett program? - för någon månad sedan som var helt fantastiskt snabbt på att konvertera filmformat på. T ex mp4 till avi eller mov till wmv osv. Allt sköttes i kommandotolken. Nu kan jag inte komma ihåg vilken site instruktionerna eller ev program låg på. Är det någon som vet?
  9. Jag köpte mig en USB-sticka på 4GB häromdan och lät den fungera som sk Ready Boost (flashminne?) i Vista - det ska ju snabba upp div processer som programstarter och liknande. Cashminne är det kanske det heter. Jag har två frågor om det här, Kan jag ta ur och i stickan lite som det behagar mig? Jag menar, om det inte sitter i när jag startar datorn och jag sätter i det efter uppstart, känner datorn av det och den börjar utnyttja stickan direkt, eller hur fungerar det egentligen? Andra frågan: när jag startar upp datorn - riktig boot, kallstart alltså, ej ur viloläge, så hittar burken inget operativsystem! Tar jag ut stickan och bootar igen, ja då fungerar burken igen - poperativsystem hittas - sen kan jag stoppa i stickan i USB-uttaget igen. (Frågan är då som ovan fungerar det då?) Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken
  10. Hmm, tyvärr, kommer inte in i någon servicemeny på beskrivet sätt. Dags att ta fram skruvmejseln då kanske, som sista utväg.
  11. Tyvärr, inget hjälper. Det ser ut som en film som lägger sig över skrivbordet. Man kan ana det som borde synas. Redan under uppstarten/booten ser man att något inte är som det borde. Verkar allvarligt, suck. Inte den burken också...
  12. Eftersom min laptop lagt av och jag inte riktigt vet vad som kommer att hända med den så dammade jag av min urgamla Dell Inspiron 2500. Tänkte jag skulle ansluta lätt till mitt WPA-krypterade trådlösa nätverk, men se det gick inte. Fanns inte den möjligheten, så jag började söka efter lösningar och koma fram till att jag behövde både SP1 och SP2 till Win XP. SP1 gick fint att installera, men sedan var det slut på smärtfriheten. Under installationen av SP2 "kladdades" nedre 30% av skärmen ned av en massa lodräta streck - typ något grafikkortstjafs. Tänkte att detta säkert skulle försvinna efter omstart, men ack nej. Datorn är nu oanvändbar såklart och jag kommer inte åt att göra något ens i felsäkert läge då jag inte hellar kan lyfta upp dialogfönsterna högt nog för att komma åt lämpliga knappar som sitter längre ned. Är det någon som har bra förslag på vad jag ska göra? Vad kan ha hänt? Edit: Jag har ändrat rubriken och Stenis har gjort helt rätt med att flytta mitt inlägg. Från början handlade det om att installationen hade fastnat i över tre timmar. Sedan gjorde jag denna tråkiga upptäckt mitt under stoppet och ändrade sedan innehållet lite grann. Sorry om det blev förvirrande. Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken Ämnet flyttat av stenis
  13. Där ser man, det förklarar säkert andra mystiska problem som plötsligt "bara" uppkommer. Tror det är just onsdag kvällar som min burk hämtar eventuella uppdateringar. Man får vara på sin vakt! Faktiskt har det hänt att jag varit tvungen att göra systemåterställning efter automagiska uppdateringar. Lite (mycket) o o topic, är det andra som fortfarande har problem med sin Sound Blaster Audigy 2ZS sedan byte till Vista?
  14. Det är väl det mest troliga alternativet... Dessa värden är ju de "Normala" -inställningarna. För du har väl inte installerat SP1-rc1 :- Borde jag det kanske? Eller var det en ironi? Mao, det sker inte via de automatiska uppdateringarna?
×
×
  • Skapa nytt...