Gå till innehåll

Hakke

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Hakke

  1. Hej! Det fungerade bra att göra en ISO-fil och bränna den. Nu har jag en fungerande installationsskiva. Tack för hjälpen!
  2. Hej igen. Jag vaknade i morse och så var den dagen förstörd...skämt åsido; allt fungerar bra till en bit in på punkt 10. Jag kommer så långt att jag tryckt Enter efter bcd wxphome. Kommandotolken rullar på ett bra tag men stannar sedan efter en rad som lyder sålunda: BCD: Checking media type Under står markören och blinkar och väntar tydligen på någonting. Inget mer händer (jag har verkligen haft stort tålamod), det går att stänga Kommandofönstret men inte att mata ut skivan ur brännaren utan att starta om datorn. Mina frågor: Går det att använda ett brännarprogram (i mitt fall Nero7) i ställer för att gå via DOS? Jag är nämligen inte säker på att jag installerade funktionen för att bränna CD. Om det går, vilka filer ska dras över? Hela BCD-mappen? Och i så fall, hur startar installationen?
  3. Ok, tack för det! Jag ska prova att mickla vidare och se vad som verkar passa mig.
  4. Hej Jag tänkte prova göra en startskiva enligt ditt recept men stötte på patrull redan på punkt ett. Värdet "SourcePath" pekade på I: och någon sådan enhet finns inte på min dator. Därefter använde jag Sök och hittade 7 mappar på olika ställen i Windows som hette i386, de två största i WindowsDriver Cache (109mb) och WindowsServicePackFiles (415 mb) men jag antar att det inte går att använda någon av dem. Kan jag strunta i hänvisningen i "SourcePath" till I: , stoppa i Windows installationsskivan i min CD-enhet och kopiera i386 därifrån? En annan sak jag undrar över är om alla uppgradering som kommit efter Sp2-skivan gavs ut finns inlagda i den sp2-fil som nu finns för nerladdning från Microsoft?
×
×
  • Skapa nytt...