Gå till innehåll

Adamski

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Adamski

  1. Över 7000 medlemmar men ingen diskussion, trots mitt ganska starka kritik mot SP1. Tolkar det som att jag är den enda som det strular för Hur som helst, jag rör inte SP1 igen (om nu inte MS tvingar mig nån vacker dag) utan väntar på en fullversion av Vista med SP1 integrerad. Ska det komma någon sådan förresten?
  2. Är jag den enda som det gick åt skogen för när SP1 installerades? > Jag installerade SP1 på en engelsk Vista Business genom Windows Update. Problemen dök upp direkt. Internet explorer lägger av, visar inte sidor, som om man tappade det trådlösa nätverker, men allt ser bra ut i Network och Sharing Center. Knas med filkopieringen till min externa usb-disken. Skulle flytta över filer ditt, då hänger sig hela processen och datorn måste startas om. Ikoner i taskbaren (Kaspersky antivirus mm) som det inte längre går att få fram högerklicksmeny på. Dessutom blev hela uppstarten långsammare. Totalt fu**up med andra ord. Som tur var så gick det fint att avinstallera "skiten" och nu fungerar datorn som den ska Jag har ganska bra koll på min dator, både hårdvaran och operativet och jag är också en av de som alltid försvarat Vista och tyckt att det är ett bra OS, men det här var ett riktigt fisko.
  3. Fasen vad dåligt, riktigt besviken att en användare blir sönder efter bara några veckors vanlig användning. I tråden som du tipsar om så har de kommit fram till att det enda som verkligen hjälper är att skapa en ny admin-användare och radera den gamla. Orkar verkligen inte göra detta, inställningar, BankId, mailinst, allt kommer att ryka. > arg :-[
  4. Ett tillägg: allt funkar som det ska på tjejens användare vilket innebär att det handlar om en inställning på min användare. Helt fullständigt galet att det går att rubba denna funktionen i Vista. >
  5. Jag är en ganska avancerad användare. Har använt windows sedan version 3.11 Självklart så pratar jag om den högra sidan utav utforskaren. Tyvärr så är det nåt riktigt skumt som har hänt på min dator, det funkar helt enkelt inte att markera flera än 1 fil åt gången. Samma gäller "Use checkboxes to select items". Hoppas att det inte är ett virus och bara nån galen inställning.
  6. Det låter som en simpel fråga, men är knepig att lösa. Jag kan helt enkelt inte markera flera objekt (filer mappar) med ctrl eller shift-tangenten. På skrivbordet går det bra men inte i filhanteraren (eller vad det nu heter under Vista) Förmodligen så är det någon global inställning, borde finnas under controllpanelen/Folder options. Men jag hittar inte det. Hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...