Micke_80

Medlem
 • Innehållsantal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Micke_80

 • Rank

 1. Någon gång fattar den inte att man kopplat bort den externa skärmen, men jag brukar lösa det genom att minimera fönstret (högerklicka på programmet och välj minimera) och sen öppna det igen så brukar det komma till rätt skärm.
 2. Högerklicka på disken och välj properties. Under Security tryck Advanced. Klicka på Owner och tryck Edit. Markera ditt konto och tryck ok. Nu har du beh till denna och kan sätta rätt beh. //Micke
 3. Med en OEM licens så har jag för mig att det också är så att man inte får installera denna på en maskin som sedan tidigare kört ett microsoft OS. Men så var det ju även på XP tiden.
 4. Nu är jag också med. Så en vinstchans mindre för er andra haha:)
 5. Om du går in under konto inställningar och trycker på more settings så kan du under outgoing server bocka i "my outgoing server... och use same settings as..." Jag tror detta kan hjälpa.
 6. Det är inte så att du har mappat ett nätverksdrev på en bokstav långt ner? Det är så att den kan inte se dessa som reserverade och därför har svårt och ge enhetsbokstav om den krockar med en mappad disk. //micke
 7. Du hittar programmet här http://download.live.com/wlmail Det ingår i live så om du bara vill installera mail, så klickar du bort allt annat under installationen.