Gå till innehåll

premier69

Medlem
  • Innehållsantal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av premier69

  1. Jag har testat att plocka bort alla utom 2 diskar, det har inte hjälpt. Är moderkortet trasigt?
  2. Alla diskar är NTFS och det är ett 700W nätagg utöver det sitter ett geforce 260 som drar rätt mycket men detta problem känns inte som det är ett problem med watt antalet, eller hur?
  3. För någon vecka sedan började ett nytt problem presentera sig, som jag inte varit med om tidigare därför har jag svårt att avgöra vad som orsakar felet och hoppas på eran hjälp med att dra ner på listan över troliga kandidater... Ok, så problemet: Det började med att jag precis som alltid hade några nerladdningsprogram igång, satt och kollade på något tv avsnitt i media player classic och surfade lite i firefox då datorn plöttsligt frös sig och i det ögonblick den frös sig hakade ljudet upp sig på ett otroligt irriterande sett, hdd lampan på chassit lös konstant och inget hände. Jag startade om datorn, allt fungerade nu igen men sedan dök problemet upp igen, det verkar som att problemet dyker upp när jag försöker skicka en 4 gigs .mkv fil från D: hdd:n till F:( D: där nerladdningar hamnar och sedan sorteras när de flyttas till respektive hårddisk, F: är där jag lagrar filmerna) Utforskaren visar sin "progress bar" och snart saktas överföringen ner, stannar och datorn fryser sig. Ibland, om jag väntar länge nog istället för att trycka på chassi reset knappen får jag en blåskärm där det står något i stil med nvstore.sys och något fel. Sedan började dessa frysningar uppstå även om jag inte försökte flytta filer, felet skedde med tätare intervaller. Så jag formaterade datorn och det sker endå samma fel, dock inte lika ofta nu. Detaljer om min dator: Asus P5N-T Deluxe med senaste Bios 6st HDD 2st raid-0 stripe volymer 2hdd är E: de andra paret är F: och utöver det är D: och C:, Alla hårddiskar är sata2 Vista sp1 x64 (alla hotfixes) Nod32 security center 15.23 nforce_winvista64_international_whql 178.24_geforce_winvista_64bit_english_whql Kan det vara så att min D: hårddisk är skadad? den är ungefär 1 månad gammal bara. Jag har kört utförliga scan disks på alla utan problem.
  4. går det att synca sin tytn som har wlan med sin stationära dator över wlan? jag har stött på vista buggen där min inte kan känna igen när jag kopplar in usb kabeln mellan handdatorn och datorn. står okänd usb enhet fel nånting, jag har installerat drivrutinen via windows update. någon som vet hur man fixar detta? jag har inte lyckats klura ut hur man syncar över bluetooth heller...
  5. Jag använder joomla 1.14 tror jag det var och har gjort en template till sidan www.rephantverk.se som sidan ser rätt ut i firefox men internet explorer 6 så blir designen trasig, men grejen är att jag kodat för IE6 stöd så jag vet inte riktigt vart jag misslyckats, snälla ta en titt på bilderna jag lagt med och peka gärna ut missar i koden. Ämnet flyttat av stenis
  6. Hallå, mitt första inlägg här tror jag.... Jag undrar hur man länkar ett ifyllbart fält till ett annat, ifall ett fält tar slut i en kolumn och man behöver gå över till andra kolumnen. Det måste väl gå? när man skriver artiklar i InDesign så kan man länka fält så... Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken
  7. Hello. sorry for writing in english in this forum but I feel more comfortable with it. I would you your help in creating an outlook 2007 e-mail template. I am experienced with xhtml and css and am fully capable of coding the design i desire but i have no idea how to make a template for outlook 2007 to use for emails. The image added with my post describes what i want the template too look like once compose new email based on template has been chosen. I want the subject to be "rubrik saknas" = subject missing to be stated until one chooses to change it. And the business card based on one's personal information added in the outlook 2007 adressbook added as an attached file. Next is the most enigmatic steps for me, how do i design the visual part of the template?
  8. Kör ett ati radeon 9800 med VGA till VGA på min hdtv lcd som klarar 720, min nuvarande upplösning är 1360x768 när jag kopplade in en DVI från datorn till HDMI porten på tvn så blev mina möjligheter att i vista ha samma upplösning totalt knäpp. något som vet varför jag inte får samma upplösningsmöjligheter?
  9. som jag sa i första inlägget: "så jag kopierade exe filen från win32 mappen till laptopen och nu finns den ju där då, men det händer inget när jag klickar på det..."
  10. har inte provat söka på skärm ännu men utefallat att det inte fungerar så vad finns det mer att prova med? jag kör home premium versionen så den ska finnas med...
  11. Det finns en lista på snabbåtkomst för vissa program som man kan lägga dit, men jag har några program installerade på en nätverkshårddisk som jag kan starta finfint över nätverket och jag har anslutit dom diskarna till min dator och allt fungerar som det ska. men jag verkar inte kunna lägga till de programmen som genvägar till den nya listan i vistas startmeny, har nån av er några ideer om hur man bär sig åt? Vart finns listan fysiskt sparad på datorn?
  12. På min bärbara dator som kör vista kan jag inte hitta skärmklippsverktyget men jag har det på min stationära och båda har vista. så jag kopierade exe filen från win32 mappen till laptopen och nu finns den ju där då, men det händer inget när jag klickar på det... hur återställer man startmenyn och länkar osv, eller är det fler filer assoierade med skärmklippsverktyget i win32 mappen som jag oxå måste kopiera?
  13. när jag har vista att visa stora ikoner osv, så har den slutat visa video "previews" i ikonerna, kanske jag har stängt av, kanske inte....vart finns inställningarna för det?
×
×
  • Skapa nytt...