Gå till innehåll

Gleed

Medlem
  • Innehållsantal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

Gleed's Achievements

(1/8)

  1. Varför Har V apostrof men inte T,B,C osv ?
  2. Gleed

    Fryslagg

    Nu har jag testat det, problemet uppstår i WLM ändå. Varje gång jag dubbelklickar på en kontakt för att skriva till den så dyker rutan upp och är helt vit och det går inte att göra något i två-tre sekunder innan allt kommer fram och det går att skriva. EDIT: Så frågan är ju vad Chrome och WLM har gemensamt som inte IE har...
  3. Gleed

    Fryslagg

    Fungerat bra i en vecka nu ungefär men sedan ett par dagar tillbaka så har problemet uppstått igen. Kör med build 7100, har avinstallerat flash player samt java men problemet kvarstår Riktigt irriterande!
  4. Gleed

    Fryslagg

    Nope. Bör inte ska ha något med internetuppkopplingen att göra då det är själva programmen som fryser ihop... EDIT: Ang. surfande så har jag märkt att det är olika frekvent på olika sidor. Aftonbladet fryser ihop flera gånger per minut, medans ett forum utan reklam eller nånting inte fryser ihop förrän jag klickar på en länk...
  5. Gleed

    Fryslagg

    Hej! Har fått lite problem med Windows 7... I Google Chrome och Windows Live Messenger får jag fryslagg på två sekunder varje minut. Allt jag gör i programmet fryser till, sitter jag och skriver så stannar det, scrollar jag så fastnar den, reklambanners som är animerade fastnar, ja, allt fryser i respektive program. Inga problem i Internet Explorer eller några övriga problem i Windows. Först trodde jag att det kunde bero på Messenger Plus! Live vilket jag avinstallerade utan skillad, avinstallerade Windows Live Messenger men ingen skillnad. Avinstallerade Google Chrome och installerade det igen, ingen skillnad. Startat datorn i felsäkert läge (med nätverk), ingen skillnad! Vad kan detta vara?
  6. Aha! Där ser man! Messenger Plus! som får ta tag i det problemet då Tråden kan låsas!
  7. Hej. Tänkte skicka in det som en bugg till Microsoft men tänkte kolla här först om det är någon fler som har samma problem? När man "hovrar" med musen på fönstren för att få upp thumbnails med förhandsgranskning så visas bara huvudfönstret av Live Messenger, inte själva konversationerna. Samma sak för er?
  8. Tack så mycket! Kul att det heter "Visa nyinstallerade program i en annan färg" på svenska
  9. I XP och i Vista vet jag hur man gör för att inaktivera den irriterande funktionen som gör att nyinstallerade program blir gulmarkerade i startmenyn. Kan inte hitta vart man inaktiverar detta i Windows 7. Någon som vet? Är jag bara blind?
  10. Hejsan, mitt Internet Explorer blir ibland jättesegt och tar flera minuter att ladda en sida men oftast så står den bara och laddar och visar aldrig upp någon sida. Blir inte bra förrän jag startar om datorn. Vad beror detta på?
  11. Det finns program för just det. Har det på min laptop, kommer inte ihåg vad det heter just nu. EDIT: Sound Control heter det. URL : http://www.reallyeffective.co.uk/
  12. Har samma problem när jag ska föra över filer mellan min vista-dator och min bärbara som är kopplad till nätverket. När jag delar ut en mapp med bärbara och ska tanka filerna med vista så tar det sjukt lång tid. Det går dock mycket snabbare (normal hastighet) om jag delar ut en mapp i vista med full behörighet och lägger in där från bärbara. Fick du till det genom att slå av autotuning?
  13. Får upp rutan "Taligenkänning stöds inte med det aktuella språket" när jag försöker starta det, antar att alla får det... Är det någon som vet när/om detta kommer att bli tillgängligt på svenska?
×
×
  • Skapa nytt...