Gå till innehåll

Peoobdt

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Peoobdt

  1. Är det fler än jag som har problem med IE8? Jag kommer inte in på t.ex golf.se, nokia.se, nokia.com, får upp en ruta där det står att "Internet explorer har slutat att fungera" nästa ruta kommer upp där det står "Windows söker en lösning på problemet och meddelar dej när en lösning finns" Fliken försöker att återskapas, men den gör bara det 2 gånger sen är det kört. Jag var i kontakt med supporten där sa man bara att "stäng dom flikar som du har problem med"
  2. Kan man ändra zoomningsgraden permanent i IE7? Det går ju att ändra te.x till 108%, men när man sen stänger ner IE så återgår det till 100% nästa gång man startar IE. Något registerfix kanske kan ändra på det. Jag har en 42tums lcdtv i vardagsrummet, så det vore kanon om någon kan tipsa.
  3. Har nu provat med diskpart.exe, den finns där men jag kan inte markera den där heller. Man börjar få gråa hår snart.
  4. Det går inte att ändra enhetsbokstav där heller, den finns där men jag kan inte göra någonting med den. Det som finns på disken vill jag inte att det ska försvinna, bilder sen 15år tillbaks, ca:150gb musik. Jag har testat disken på min andra maskin och den funkar inte där heller. Vad göra?? Lägger in en bild på hur det ser ut. Disk3 är det som gäller.
  5. Kör på vista, inte xp. det går inte att ändra enhetsbokstav i enhetshanteraren.
  6. Kan någon hjälpa mej? Jag gjorde en ominstallation av datorn, efter det så ser jag inte min usbdisk i "start, datorn" men jag ser den i enhetshanteraren. Det går inte att öppna disken. Jag har installerat om drivrutinen. Snälla hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...