Gå till innehåll

bombastian

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

bombastian's Achievements

(1/8)

  1. Allvarligt, har det inte kommit en lösning ännu? Jag får fortsätta boota Xp och sen boota om igen för att få nät. Har XAVI b222nånting tror jag det heter, modemet... Sen har jag en trådlös netgear router, men det löste ingenting för mig. Är det någon annan som har den konfigurationen som det fungerar för?
  2. Okej, lite uppdateringar från mitt håll! Det funkar VARJE GÅNG att starta upp i Windows XP och sens tarta om i Vista, så det gör jag tills någon kommer med den rätta lösningen. Fick mail ifrån BBB idag (igen) det viktiga i mailet var den här länken: http://www.tech-recipes.com/rx/1744/vista_...mary_dns_server Jag fick det inte att fungera, men det kanske ni kan.. Inte heller netsh-kommandot fungerade för mig då det stod att det krävdes elevation (???) Än så länge störs jag inte överdrivet av att tvingas starta om datorn för att få igång internet i Vista, men det tar nog inte lång tid. NÅGON som vet mer ännu?
  3. hur fungerar den här funktionen att media center hämtar information från nätet`? Sker det automatiskt eller bara när man har på media center och hur letar den och kan man göra inställningar själv?
  4. Ska testa det där när jag kommer hem. Testade att köra via min trådlösa router men det var ingen skillnad. Däremot funkar det verkligen att starta upp xp, stänga av och starta upp vista igen. Jäävligt mysko. Ingen som hört något från BBB?
  5. Jag kör BBB via telejacket -> modem -> datorn. (Är inte BBBs modem också en router förresten?) Jag har inte vågat testa att koppla in den på den trådlösa routern ännu, vill veta att det funkar plain först. Jag har mailat BBB och sagt att de måste kräva en fix av microsoft snarast. Alla borde göra detta. De har ju itne gått ut med någon information ö.h.t. angående byte till Vista. Seriöst oseriöst.
  6. Har pratat med BBB och de säger att de inget kan göra. Att de aldrig hört talas om problemet. De säger det så ofta att jag börjar tro att de hör väldigt mycket om detta problemet men att de inte har någon lösning. Skum detalj är att jag igår startade Vista utan nätverkskabeln i. När jag sen kopplade in nätverket så fungerade det. Har inte stängt av datorn för jag vill inte torska uppkopplingen, men det verkar vara något väääldigt flyktigt i Vista. En annan sak, det fungerade också när jag startade upp i XP, sen startade om datorn utan att stänga av den - i Vista..
  7. Då blev vi en till med samma problem boys. Antar att ni ringt ner BBB för det har jag gjort (eller behövt göra). De måste ju pressa Microsoft nu, det här är ju en bugg som nog e rätt viktig. Kräv dessutom kompensation.
  8. Hej, jätteny med frågor.. Installerade Vista Ultimate och har helt tappat kontakten med Bredbandsbolaget (min ISP) Problem med DNS cachen och gatewayn... När jag återgår till XP så funkar allt som vanligt. Bredbandsbolaget har inte fått någon dokumentation från Microsoft, vilket för mig är jättekonstigt om man menar allvar med sin produkt... nog om det. - De har inga svar att ge mig och jag behöver lite hjälp. Alltså i XP funkar uppkopplingen, i Vista fungerar det inte, hos BBB ser alla inställningar bra ut, allt ska fungera, men gör inte det. Dock har jag vid två korta tillfällen fått igång det i Vista, någon tekniker på BBB gjorde något (och rensade samtidigt bort min statiska IP) nu kör vi dynamiskt men det funkar ändå inte. Någon som har liknande erfarenheter och kanske en lösning? Tack! /Bombastian [edit] ser nu en hel tråd med liknande problem. Vad fan. Bredbandsbolaget måste väl förfan pressa Microsoft!!
×
×
  • Skapa nytt...