Gå till innehåll

andreasniilsson

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av andreasniilsson

  1. Okej, då vet jag det iallafall! Tack så mycket, och tack för ett bra forum!
  2. Får nu fram detta: SYMBOL_STACK_INDEX: 3 SYMBOL_NAME: Epfwndis+2f49 FOLLOWUP_NAME: MachineOwner MODULE_NAME: Epfwndis IMAGE_NAME: Epfwndis.sys DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 484eac5a FAILURE_BUCKET_ID: 0xD1_CODE_AV_NULL_IP_Epfwndis+2f49 BUCKET_ID: 0xD1_CODE_AV_NULL_IP_Epfwndis+2f49 Followup: MachineOwner Vad är felet?
  3. Hej! Har haft väldiga problem de senaste månaderna med min dator, och får blåskärmar titt som tätt. Vet inte vad jag ska ta mig till eller vad som är fel, så jag hoppas på hjälp härifrån. På blåskärmen står det: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ***STOP:0x000000D1 Vad är felet?
  4. Nej, saken är den att när egenskapsrutan dyker upp är den helt tom och det går inte att skriva något i den. De enda alternativen jag har när jag högerklickar på "Bilder" är Kopiera, Byt namn och Egenskaper.
  5. För ett tag sedan slutade länken "Bilder" (som finns på den högra sidan av startmenyn) fungera och när man klickar på den händer ingenting. Någon som vet vad felet är och hur det rättas till? Använder Vista Home Premium SP1.
  6. såja, nu funkade det tack! använt lagringsutrymme: 24.9 GB största tillåtna lagringsutrymme: 27.045 GB betyder det att den max kommer ta upp 27.045 GB? så att minna GB inte bara springer iväg.
  7. tack för så snabbt svar kan inte köra det, utan det kommer bara upp en svart ruta som snabbt stängs ner igen :/
  8. Uppgraderade höromdagen till vista. Hade ju självklart räknat med att det skulle ta upp några GB på datorn, och det gjorde det också. Men imellanåt försvinner det bara GB när jag kollar hårddisken. Är det normalt för att man använder Vista eller är det något fel? Som innan idag när jag startade upp datorn så kollade jag hur många GB där var, och nu nyligen hade det försvunnit 2 GB utan att jag hade använt datorn ens.
  9. har en fråga ang windows vista upgrade advisor, då det är så att när jag kör detta så komemr det fram att Vista Home Basic. Kan jag ändå chansa på att köpa Premium, då jag vill ha aero ?
×
×
  • Skapa nytt...