Gå till innehåll

Zirros

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Zirros

  1. http://susnet.se/tjanster/ är bra. Använder den till några av mina sidor. Läs på sidan för att se vilken information du får om användaren.
  2. Om jag har förstått rätt så frågar du om vilken Vista version som är minst buggfri/funkar bäst? Jag tror inte att det är någon skillnad. Upptäcker de buggar så fixas de i alla versionerna.
  3. Tack, men problemet är löst! Någon kan låsa tråden.
  4. Ledsen för dubbelpost, men jag skulle behöva svar så fort som möjligt, ska man kontakta Microsoft?
  5. Jag har problem med mitt windows vista, nyligen installerade jag ett program som det tydligen visade sig inte var kompatibelt med windows vista. Kontrollen av äkta produkter säger nu att mitt operativsystem inte är äkta. Jag har inte haft liknande problem tidigare men jag läser nu att program som inte är kompatibla med Vista kan orsaka just den här typen av problem. Jag försöker då avinstallera detta program via kontrollpanelen, eftersom programmet själv inte har något avinstallations verktyg. Dock funkar inte kontrollpanelen, vet inte vad som är fel men den kommer inte fram. Återställning funkar inte heller och jag vet inte vad jag ska göra! Behöver hjälp så fort som möjligt, tack på förhand.
×
×
  • Skapa nytt...