Gå till innehåll

Bisuta

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Bisuta's Achievements

(1/8)

  1. Hej. Nu har jag problem med min dator. När jag startar den så fryser den ibland, ibland går det fint. Men sedan när jag har loggat in så fryser den alltid efter att NOD32 har startat. Innan fungerar det perfekt, förutom explorer.exe som inte fungerar så perfekt. Vad ska jag göra? Kan det bero på att jag installerade NOD32 igår? Testade nyss att köra den med senaste konfigurationsinställningar, men det fungerade bättre de första sekunderna, men det höll inte i sig. Har också testat att starta i felsäkert läge, men då stannar den bara kvar när "_" blinkar i det vänstra hörnet. Är inte så van med felsäkert, hur länge ska den vara där? //Daniel Ämnet redigerat av Mickilina/har förtydligat rubriken
  2. Tackar! Men det gick ej att få en exlusiv åtkomst till C: tkr ni att jag ska schemalägga konverteringen tills nästa gång systemet startas om?
  3. När jag skriver det i CMD står det "Ange aktuell volymetikett för C:" Jag vet inte vad jag ska skriva har testat med olika saker men det blir fel
  4. Bisuta

    FAT32 till NTFS

    Hej! Jag undrade bara om man kan uppgradera FAT32 till NTFS utan att formatera?
  5. Helst inte, något annat sätt? Annars formaterar jag...
  6. Jo, men nu upptäckte jag att jag har för lite utrymme för att uppgradera :- Nån som har ett bra tips på hur man frigör mycket utrymme?
  7. Jo men kan jag inte installera en ny Vista på C: så xp försvinner? Jag vill inte välja i början.
  8. Hej! Jag ska installera Windows Vista men har ett problem, kan man installera en ny Vista på C: eller måste man föra över filerna från XP till Vista för att kunna installera på C:?
×
×
  • Skapa nytt...