fetis

Medlem
  • Innehållsantal

    81
  • Gick med

  • Besökte senast

Om fetis

  • Rank

  • Födelsedag 1987-06-26

Kontaktmetoder

  • Hemsida
    http://www.semesterarkivet.se/
  • ICQ
    0

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  1. Jag har problem att komma åt min dator på nätverket. Eller jag kommer åt mapparna om jag skriver i adressfältet t.ex. "PC1dokument" Då kommer jag åt mappen som är delad. Men om jag försöker komma åt genom att skriva bara PC1 så står det att jag inte har behörighet. Så min fråga är hur man ändrar behörigheten på själva profilen, eller datornamnet eller vad man kallar den. Jag använder Windows Vista 64-bit SP1.
  2. Problem löst! Var nog otur när det gällde skivor bara. Jag använder skivor från samma spindel och det fungerar utan problem.
  3. Jo, de påminner om de fläckarna. Eller jag får inga regnbågsfärger. Ser mer ut som en mörkfärg har spillt över skivan. Jag har testat bränna med skivorna på min brors dator, och det gick utan problem.
  4. Ja visst är dem bra på mobiltelefoner. Men vad kan vara orsaken till fläckar på skivor efter bränning? Har läst något om de innan.
  5. Jag har fått problem med bränna skivor. Jag har bara testat med DVD skivor. Skivorna jag bränner blir fläckiga efter bränning och fungerar inte. Brännaren är en Samsung SH-S203D. Använder Nero 8.0.3.0. Jag kör Windows Vista Home Premium 64-bit. Jag har aldrig tidigare haft problem, problemet kom nu nyligen. Jag har provat uppdatera läsaren från version SB00 till SB01. Men hjälpte inte. :-
  6. Hej, Jag är inte så duktig på detta men jag hoppas ni kommer att förstå mig och kan hjälpa mig. Jag håller på med en Sök funktion till min hemsida. Till hjälp har jag använt programmet Search Engine Builder Professional. Just nu kör jag lokalt och använder WAMP5 1.7.4. Jag har skapat en databas som heter "search". Jag har kört klart programmet Search Engine Builder och fått massa filer. Jag har läst manualen jag fick till programmet och där stod det att jag ska gå in via min hemsida vidare till installdb.php. Alltså http://127.1.1.1/www/installdb.php. Men då får jag upp följande meddelan
  7. En av USB portarna verkar inte fungera som den ska. Jag provade koppla in mitt USB minne till portarna. En av dem hände det inget. Kan det vara den porten som gnäller? För övrigt så har jag inaktiverat "bubblorna" som dyker upp i aktivitetshanteraren. Så jag slipper det irriterande meddelandet. Men problemet finns ju ändå kvar.
  8. Jag har inget anslutet till USB portarna, så det tycker jag är konstigt att den gnäller. Om det inte är något med ljudkortet, det har jag ingen aning om. Och jag har provat både med strömsladden och utan men ingen skillnad. Jag har provat ta ut batteriet och satt in det igen, och jag har provat systemåterställning men inget hjälper. :/
  9. Jag har en laptop HP Compaq nx6110 med Windows XP Home SP3. Jag får meddelandet som jag har bifogat. Jag kan inte få bort det. Trycker jag på krysset dyker det upp igen, klickar jag på meddelandet och trycker Återställ så dyker meddelandet upp igen efter några sekunder. Vad menas meddelandet och vad bör jag göra?
  10. Jag har kört det hela natten och nu är den uppe i över 30 000. Så det låter som du har rätt. Jag låter bli programmet. Tack för svaret.
  11. Jag har tidigare använt en hel del Registry Booster 2 till Winxp utan några konstigheter, bara goda resultat. Men nu har jag haft Vista 64-bit ett tag och jag tog steget att köra programmet på Vista. Men jag tycker att den har hittils hittat överdrivet många Errors. Har den flippat ur eller är det verkligen så många konstigheter? Jag har innan valt ta bort/fixa alla problem när jag hade XP, men jag vet inte om jag ska våga göra det denna gången. Jag kan skicka med en logg senare när den är färdig om det skulle behövas.
  12. Tackar för svaret! Ska ta en koll och se om det hjälper!
  13. Jag behöver hjälp med ett redigerings script. Jag har redan ett script med det fungerar inte. Kan ni se något fel i koden? <?php include '../config/config.php'; include '../config/opendb.php'; if(isset($_GET['id'])) { $query = "SELECT id, title, content ". "FROM album ". "WHERE id = '{$_GET['id']}'"; $result = mysql_query($query) or die('Error : ' . mysql_error()); list($id, $title, $content) = mysql_fetch_array($result, MYSQL_NUM); $content = htmlspecialchars($content); } else if(isset($_POST['title'])) { $id = $_POST['id']; $title = $_POST['title']; $content =
  14. Det lustiga är när jag skriver in 192.168.1.1, då kommer det ingen inloggning. Men när jag trycker på flikarna t.ex. Wireless då kommer inloggningsrutan fram. Men jag ska testa trycka reset igen och dra ut alla sladdar från routern.