fetis

Medlem
 • Innehållsantal

  81
 • Gick med

 • Besökte senast

Om fetis

 • Rank

 • Födelsedag 1987-06-26

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://www.semesterarkivet.se/
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Hej Hans! Nu var det ett tag sedan du postade detta inlägg. Har du löst det? Annars har du antagligen lösningen här: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/games_windows_10/resolved-reset-statistics-in-microsoft-solitaire/f060f208-cfbc-4b77-a27c-a4442fbf9968
 2. Gjorde du en uppgradering till Windows 10 eller en ren installation av Windows 10? Hur länge har det varit så här?
 3. Det är en specialutgåva, kanske därför uppdateringarna inte fungerar? Eller nej felskrivning av mig... menade 2012. Med din Google sökning dök denna upp som verkar ha löst problemet. http://www.microsoft.com/sv-se/download/confirmation.aspx?id=35392 Valde ett par uppdateringar för att se om det gick igenom och det gjorde nu. Så om jag inte skriver igen så har det löst sig! Tack!
 4. Hej! Har massa Windows uppdateringar som står och väntar men de återställs alltid efter omstart. Alla uppdateringar får felkoden 0x800F0922, Någon som känner till detta fel? Jag använder Windows Server 2013 Standard.
 5. Jo det stämmer att det är kopplat till LAN och inte WAN. DHCP är avstängt på Cisco-routern. Just nu verkar det fungera, det enda jag har ändrat på är SSID. Jag tror det är slumpen att det fungerar för det har alltid varit olika SSID på routrarna. Idag slutade det att fungera men efter en omstart så fungerade det igen.
 6. Hej! Jag har en D-link dwr-923 men signalstyrkan för W-lan räcker inte överallt. Jag har en Cisco E4200 liggande och tänkte använda den som en trådlös accesspunkt. Efter jag har Googlat runt lite så verkar det vara "Bridge mode" som CISCOn ska använda för att det ska fungera. Eller har jag fel? Jag har nätverksuttag i väggen så jag har D-linken inkopplat från LAN till patchpanelen, sen på andra sidan har jag nätverkskabel från väggen till Ciscon. Såhär har jag kopplat det: Internet -> D-link dwr-923 (192.168.0.1) LAN -> Patchpanel -> Vägguttag -> LAN Cisco (192.
 7. Jag surfar med en 3g-sticka Huawei E367. Men jag har all annan nätverkutrustning, skrivare och nas ansluten till en router Belkin Surf N300. När jag har anslutit till routern via WIFI kan jag inte surfa. Verkar bli en krock nånstans mellan 3G modemet och WIFI till routern. Det har fungerat tidigare men nu måste jag ansluta till WIFI endast om jag behöver exempelvis skriva ut och sedan koppla ifrån för att kunna surfa igen.
 8. Bara någon minut senare så hittade jag denna tråden... som även löste det. http://rules.wordpress.com/2006/12/28/windows-system32-config-system-is-corrupt-in-windows-server-2003/
 9. Jag får upp detta meddelande när jag försöker starta min Windows Server 2003 server. "Windows server 2003 windows could not start because the following file is missing or corrupt" Se bifogad bild. Jag har googlat lite men har hittils bara hittat denna länk eller liknande med samma lösning men som ej hjälper. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;307545 Visserligen är länken till Windows XP, men tänkte att det kanske kan fungera, vilket det inte gjorde för den kunde inte hitta filerna som skulle kopieras som de nämner i artikeln. Någon som har en lösning på detta?
 10. En vän till mig vill ha igång sin gamla laptop med Windows 2000 som inte är installerat. Problemet är att ett meddelande dyker upp hela tiden "Bootmgr saknas". Jag har endast hittat lösningar till Windows Vista och 7, men inte till Windows 2000 eller med formaterad disk som i detta fallet. När jag försöker boota från CD eller diskett så dyker meddelandet fortfarande upp. BIOS inställningarna har rätt inställningar på boot.
 11. Nu har min dator börjar dumma sig när jag ska överföra filer till mitt USB minne. Oftast handlar det om när det är flera filer, eller en större fil på ca 300 MB. Det går bra att överföra till en början men ungefär halvvägs så laggar datorn extremt och kan knappt trycka på något. Efter en stund kommer det upp ett meddelande att det gick inte hitta filen, men datorn fortsätter lagga tills jag har lyckats starta om datorn. Även om jag drar ut USB minnet så fortsätter datorn lagga. Jag har provat flera olika USB minnen och samma sak händer. Jag har även provat USB minnena på en annan dator och dä
 12. När jag tittade lite mer i denna tråd så hittade jag min lösning. Problemet för min del var att klockan hade ändrats sig till 2002-01-01. Så nu fungerar det för min del också.
 13. Jag tror jag har samma problem som dig. Jag kommer inte åt Windows Live Messenger och jag får samma felmeddelabde som dig. Via webbläsaren kommer jag inte åt Hotmail, gmail och First Class. Kommer du åt Hotmail/gmail via webbläsaren? Jag får meddelande: "Ett problem har uppstått med den här webbplatsens säkerhetscertifikat."
 14. Men den synkar väl inte allt som den gjorde med outlook? Exempelvis kalendern.
 15. Denna tråden var precis det jag sökte. Men det som du skickade Arnada hittade jag ingen lösning på. Eller om jag missade något på länkarna? Jag har den senaste Windows Mobile Center och vill att min mobil med Windows Mobile 6.5 ska synkas tillsammans med Windows Live Mail. Fungerar ju bra med Outlook men nu har man ju gått över till Live Mail. Felmeddelandet som jag får vid synkronisering: "Det går inte att utföra den begärda åtgärden eftersom det inte finns något associerat e-postprogram. Installera ett e-postprogram eller skapa en association med kontrollpanelen Stadardprogram om ett e-