Gå till innehåll

Lillstenis

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

Lillstenis's Achievements

(1/8)

  1. Suttit och läst lite om W8 och läste att Microsoft ska lägga in en kill switch, vore inte det ganska dumt? Känns som att många väljer windows för att den just inte har det, ödesdigert gjort kanske? http://www.businessweek.com/magazine/the-kill-switch-comes-to-the-pc-02162012.html Tankar om detta?
  2. Tjing, en kompis hittade en Samsung HM250JI som han använde till sin Mac förut. När han sätter i den i sin XP dator nu så finns den i enhetshanteraren men inte i diskhantering och går inte att öppna. Vad kan problemet vara?
  3. Nope, har icke bytt grafikkort. Endast bytt ut 2GB ram till 4GB.
  4. Skulle kunna testas. Min DVD verkar funka fint då jag kan använda den, jag har bara en HD på 650GB. Saken är ju den att sakerna jag satt in är liksom 1 år gamla, man tycker ju att det borde ha hänt lite tidigare än 1 år senare. Edit; Om jag t.ex försöker logga in på WoW så medans den laddar spelet så svarar inte spelet och spelet blir "svart"(man kan tabba ur) men efter 1 minut, vilket är överdrivet långtid, så funkar det igen. Edit2; Satte i ett RAM till, (tot. 4 gb) och ~15 minuter efter det så fick jag svart skärm...Får se hur det går med 3GB.
  5. Nepp. Jag har testat men allting funkar som det ska säger memtest.
  6. Jag har ett nätagg på 650W :\ Borde väl vara tillräckligt då det funkat i ~1 år med sakerna tills nyss.
  7. Det funkade inte, skärmen blir fortfarande bara svart innan den startar om.
  8. Hej, jag har lite problem med datorn....skärmen blir bara svart och den restartar, ingen bsod, och sen funkar datorn fint igen. Processorn ligger på 40-45C och grafikkortet på 55-60C på spel, inget fel på RAM och nätverkskortet funkar fint. Någon idé på vad som kan orsaka detta? Hjälp vore nice!
  9. Det är väl fortfarande väldigt drastiskt, bara för att du kan byta OS på 2 sekunder så menas det inte att alla kan det.
  10. Vad i hela.....Lite väl drastiskt kanske? Hur i hela världen tänker dom där, finns inga ord för det.
  11. Ser ändå inte riktigt hur detta går hand i hand med en funktion som inte har någonting med att kontrollera folket eller deras privatliv. Sluta vara så paranoid och se VAD dom kan göra i varje funktion som dom gör istället för att se vad den ska användas till.
  12. Troligen? Jag kan nog 100% säga att dom inte kommer kunna det. Det finns troligen ett par miljarder datorer ute där så exakt varför skulle dom vilja kunna browsa filerna? Ska dom anställa 1/7 av jordens befolkning åt att sitta och titta vad för filer ni sitter på? Bara för att ni sitter och whinar hur dåligt det är menas det inte att andra kan tycka det är en jätte bra idé, alltså kan ni fortfarande sitta med erat Linux eller vad ni nu kör för OS. Ni behöver inte vara så anti-allt bara för att dom kommer på en ny idé. Och DimensionX, säg en sak som du inte gillar. Det enda jag sett dig göra är att bara sitta och grina hit och dit om hur det påverkar DIG negativt.
  13. Och såfort du laddar ner 1 kb olaglig fil kommer du att direkt åka i finkan i minst 25 år. Varför är du så rädd för ändringar? Ändringar är inte alltid dåligt och jag ser inte varför du är så rädd att "alla" ska se dina privata filer? Det enda dom gör är att utmäta hur mycket av dina "tjänster" du använder och sedan skickar en räkning. Troligen kommer dom inte kunna sitta och browsa dina filer du har på din dator för den delen heller.
  14. Troligen är det så, dom flesta som använder datorer och internet använder datorn inte så mycket för att bry sig.
×
×
  • Skapa nytt...