Gå till innehåll

peolund

Medlem
  • Innehållsantal

    85
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av peolund

  1. peolund

    Synpunkter på ny dator!?

    http://www.sweclockers.com/forum/showthrea...id=794017
  2. peolund

    Synpunkter på ny dator!?

    Det finns en tråd på sweclockers om Datorbutiken...ser ju inte så bra ut, men vem ska man tro på? Jag har ju handlat där tidigare och varit supernöjd! Men kolla på swec. och bedöm själv
  3. peolund

    Synpunkter på ny dator!?

    Det finns mycket att vänta på....t.ex am3.........
  4. peolund

    Synpunkter på ny dator!?

    Moderkortet köpte jag på Datorbutiken, men dom lär ju ha problem numer, så jag vet inte. Nätagget köpte jag över disk hos INET här i Göteborg. Du får väl kolla runt på prisjakt eller nåt.
  5. peolund

    Synpunkter på ny dator!?

    ljudkortet till crosshair är ett separat ljudkort som ej behöver installeras. Har ett Crosshair av förra generationen och det är ett grymt kort tycker jag. Jag har en phenom 9850 x4 till det och du skulle märka en stor skillnad mot den processor som du har. Nätagget är grymt.......Absolut knäpptyst!
  6. Kan vara så att du får gå in i bios och ändra vilken disk det ska bootas från. Under "Bootdevice" eller nåt sånt borde bägge diskarna finnas isåfall.
  7. Hej Jag har ett liknande problem med en sida från estlänsk radio. Den har funkat bra tidigare,men sen igår är det stopp och felkod 403 visas. Har ej fattat sammanhanget än...än mindre en lösning.
  8. har du kollat i historiken att den inte redan är installerad då?
  9. Hej, du kan välja att dölja uppdateringen i windows update
  10. okej o tack..Jag får testa själv nu, lite pillande är ju intressant o lärorikt!
  11. Tack för den! Jag måste hämta hem sp1 igen för att montera den? vid autoinstall, tar den alla installerade drivrutiner då? :-...
  12. från Vlite forum: http://www.msfn.org/board/Tutorial-Build-W...-D-t114957.html . Kan det ge nåt... :-
  13. http://www.tipsomvista.se/guider/97-window...ista.html ;D
  14. Jag såg att det gick att ringa...men tidigare har jag bytt ett premium 32-bit mot ett 64-bitars direkt på microsofts hemsida. Lite skillnad såklart 32 mot 64...Jag ringer nog, sen ska jag testa Vlite ändå...ser inte helt lätt ut för mig, hittade guiden på Tipsomvista...Tack för svaren pöjkar
  15. ska man inte kunna köpa ett ersättningsmedia via nätet av microsoft? Jag har kollat runt där men hittar inget direkt, bara till OEM osv...Jag har en ultimate x64 som jag skulle vilja byta mot en med sp1 integrerad på. Hur göra.. ???....
  16. Tack du, det var ju enkelt.. :)Det funka och det är nog lika i både vista och xp, har fått samma fel på bägge systemen (olika datorer). via nätverket troligen. Ha de
  17. Hej på er! Jag har problem med att en bin- fil associeras med VLC-player och jag kan alltså inte använda bin-filen (bios). En bin -fil kan inte öppnas vad jag vet så varför associeras den med program som VLC m.fl.? Jag använder zipgenius att expandera filen med och redan där ,direkt efter nedladdning är den associerad. Går det att greja på nåt enkelt sätt utan att avinstallera VLC m.m. ???
  18. Hejsan i solen! 8) Jag funderar på att montera dubbla sli-bryggor på mina graffekort, har efter lite googlande förstått att man kan vinna prestanda på det. Men ställs det speciella krav på övrig hårdvara och en särskild drivrutin för att få ut en ökning av prestandan. Har ej fått detta riktigt klart för mig... ??? Säkert nån här som testat!
  19. så sant så..jag har både en 2ms och en 5ms skärm. Till spel föredrar jag 5ms skärmen då den är "synbart" ;D mycket bättre än den andra. inga störningar där inte....
  20. Jag använder AutoGK till att få AVI filer, det är gratis och du kan välja språk o textning om det finns olika alternativ. Den färdiga AVI--filen innehåller ditt val.
  21. för min del så har jag bara gått vidare och ignorerat uppdateringarna, om din installerade är skadad är det ju värre,men det är dock inte säkert att så är fallet. Prova att gå vidare!
  22. Nej det har du ju inte.... ;D finns en möjlighet att du kanske redan har den installerad, och då går det inte att avinstallera den. Jag har själv råkat ut för att få uppdateringar via windows update som inte går att installera och det har berott på att dom redan finns.
×
×
  • Skapa nytt...