Gå till innehåll

Yoyo

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Yoyo's Achievements

(1/8)

  1. Ja men så klart, visst har jag försökt få igång hemmagrupp, men misslyckats.. men där är svaret och lösningen. Tack så mycket för svaren allihop!
  2. Hej allesammans. Jag har en dator med Windows 7 Professional. Nu huxflux så har några av mina mappar fått ett hänglås på sig, se denna bild; mappen soffa är ny, och den har fått ett hänglås på sig, och visar ingen "bild", mappen Solnedgång är ett par månader och har inget hänglås, och visar en "bild". Vad är det som har hänt? Jag kan gå in i mappen och komma åt innehållet utan problem.
  3. Yoyo

    Skriva ut

    Har problem med utskrift och sparande av webbsida i Internet Explorer 7 (Vista). Jag får detta felmeddelande [Window Titel] Windows Internet Explorer [Content] Det gick inte att hitta file:///C:/Users/MITT:ANVÄNDARNAMN/AppData/Local/Temp/Low/LHBQ3X2U.htm. Kontrollera att du har angett rätt sökväg eller Internetadress. [OK] Stänger man den rutan så öppnas ett tom IE fönster och denna ruta poppar upp: [Window Titel] Skriptfel i Internet Explorer [innehåll] Ett fel gar uppstått i skriptet på den här sidan. Rad: 2068 Tecken: 1 Fel: Objekt krävs. Kod: 0 URL: res://ieframe.dll/preview.dlg Vill du fortästta att köra skript på den här sidan? [Ja] [Nej] Det spelar ingen roll vad man väljer, det händer inget ändå. Efter tips på andra siter har jag, Ändrat säkerhet för "Autentiserade användare" och "Användare" på Temp-mappen (C:UsersMITT_ANVÄNDARNAMNAppDataLocalTemp) till full kontroll. Men det hjälper inte för mig. Jag har kört sfc /SCANNOW - men det löser inte problemet. Kör man Internet Explorer 7 som administratör fungerar det att skriva ut och spara webbsidor, lika så om man stänger av skyddat läge. Men det är ju inte optimalt och inget jag vill (IE behöver sin säkerhet). Det går även att skriva ut och spara webbsidor om man kör Internet Explorer (inga tillägg). Har testat att inaktivera alla tillägg (61 st *puh*) i det "vanliga läget", men det fungerar inte där. Så, jag tar tacksamt emot all hjälp jag kan få. // Yoyo
×
×
  • Skapa nytt...