Gå till innehåll

StickanOne

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

StickanOne's Achievements

(1/8)

  1. Nu på morgonen startade jag upp min dator och voila! Nu funkar den aktuella siten igen! Jag fick ett meddelande om att datorn startats om efter en oväntad avstängning. Fast jag stängde av datorn helt normalt igår kväll. ??? Hur som helst så är jag nu nöjd . Inte riktigt. Märkligt.när jag skriver adressen utan www, så fungerar det, men inte annars. Litet onödigt att behöva radera www vid varje sökning på denna site.
  2. Det hjälpte inte med att avinstallera Telias antiviruspgm.
  3. Tack för info! Men det verkar inte vara något i host som blockerar såvitt jag kan förstå. Jag får avinstallera Telias antivirus och kolla.
  4. Aha, jag får kolla detta. Det låter faktiskt troligt, eftersom jag tidigare under ca 1 år besökt den aktuella siten i China. Var kan jag möjligen hitta en sådan host-fil?
  5. OK, jag får nöja mig med det. Grejen är att jag handlat en del prylar från den aktuella siten till förmånligt pris. Tack för info och goda råd.
  6. Jag har testat med både Explorer och Firefox. Lika illa. Men med andra datorer i hemmet så är det inga problem. jag var bortrest ca 1 vecka och vid hemkosten var det "kört". Jag har inget problem med andra sites såvitt jag vet.
  7. Jag har plötsligt fått problem med att komma in på bortmodererat pga forumregler med min desktop Win7. Både med Explorer och Firefox. På övriga datorer i hemmet är det inga problem. Jag har Telias antiviruspgm i datorn.Avaktivering av windows brandvägg hjälper ej. Jag har återställt datorn till tidigare datum. Vad kan tänkas vara orsak?
  8. StickanOne

    H/W Monitor

    Finns någon bra sådan som kan styra CPU-fläkten? Jag kör SpeedFan 4.32 men den förmår inte påverka fläktens varvtal. Jag har 4-pin fläkt som skall styras av moderkortet men jag vill minska varvtalet för att få liltet tystare.
×
×
  • Skapa nytt...