Gå till innehåll

awa81

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av awa81

  1. Jag har nog tillbringat 8 timmar felsökning med detta problem. Har alltid 2st skärmar inkopplade och idag när jag vaknade var en skärm helt svart. fatte ingenting. Försökte installera om drivrutinerna med cd jag fick med. Fick svaret att det inte gick eftersom jag inte hade. Vilket jag har! Jag laddade ner de senaste drivrutinera från hemsidan, Då blev alla skärmar svarta. startade om inte felsäkertläge och kollade vilka uppdateringar windows hade gjort senaste dagen. Servicepack1 och lite fler saker hade installerats. Jag tog bort dessa uppdates och startade om. samma problem. Jag testade en systemåterställning ett par dagar bakåt. Då funkade båda skärmarna igen tills vista börjar uppdatera sig själv igen. suck. hur länge ska man vänta på att nivida fíxar drivrutiner till vista servicepack1? Köpte grafikortet för någon dag sen. Funderar på att lämna igen det och ta ett annat märke som garanterat fungerar med 2skärmar trots vista uppdates
  2. tack för svaren. Men om jag har en annan dator där jag ska ladda fån dc, torrenet, msn, mail, riskabla sidor.. Då vill jag ha hög säkerhet, även om det kostar extra. Noton/F-Secure eller panda med fler. + anti spyware vad tycker ni jag ska väla här?
  3. Jag har en dator som enbart ska användas till poker, word,excel, nyheter på nätet, läsa vissa mail. Inget msn eller ladda ner film,musik eller skumma filer Finns en uppskö an antivirus program, ad aware osv. Vissa är tunga och kollar varje fil du läser vilket tar kraft från datan. Vad ska jag välja här. Behöver jag t.ex Tunga antivirus prog när jag inte laddar hem skuma saker mm. Men samtidigt vill jag inte riskera att få trojaner in på datorn. Tack på Förhand!!
  4. Hej! Jag har Vista home premimum 32b. Känner att det börjar bli dags att formatera om datorn helt från grunden men har aldrig formaterat om med vista förut. Hur gör jag egentligen det. I win98 var det bara attt starta om med skivan i och sen kunde man formatera om allt. Men det verkar inte vara riktigt samma sak med Vista. Orkar någon förklara vars jag ska klicka för att formatera om allt.
  5. Hej! Har råkat tappa min 200G HD i marken. När jag sätter igång den så låter den lite konstigt och den får ingen kontakt med datorn. Finns det någon chans att rädda innehållet om jag lämnar in den någonstans?
  6. Tack för svaret.. Jag har hört att det finns grafikkort som klarar 4st skärmar nu också men att de ska vara rätt så dyra, jag ska kolla upp det och så får jag se vilken varitant jag väljer. Har en ny fråga om bildskärm/upplösning som jag drar i denna tråd med. Fick en ny skärm idag (Hyundai 24tum) som ska klara 1920*1200. Men när jag väljer den upplösningen blir ca 5cm av vänster sidan svart, och 5cm av ovansidan hamnar på undersidan, flyttar jag upp ett fönster hamnar 5cm där nere alltså. helt skumt. Samma problem både på min stationära och laptop. Någon som vet vad detta fel kan bero på? Jag har 60hz på båda.
  7. Måste jag köpa något special grafikort/moderkort för det eller funkar det på de flesta nya korten? Vidare, Känner Vista automatiskt av att det är 2st grafikort med 4 skärmar som jag kan utöka skrivbordet till? Tack för alla svar
  8. Hej! Funderar på att köpa en ny dator snart och skulle önska att den kan driva 4st skärmar i 1600*1200. Men vad krävs för att den ska kunna göra det? Finns det bra grafikkort med 4st uttag eller kan man köra med 2st grafikkort på något sätt?
  9. I XP kunde man bara klicka på start/run och sen skriva in explorer eller andra kommandon. Var hittar jag den funktionen i Vista?
  10. Problemet forsätter. I dag fick jag samma meddelande när jag skulle flyttanmäla hos adressandringar.se: Certifikatet för den här organisationen har dragits in. Och sen kan jag bara välja att stänga sidan, förut kunde jag välja att forsätta ändå men det 3 senaste dagarna har jag bara kunna stänga sidan. Något som vet hur jag kan lösa det här? Finns det något annat program är explorer som jag kan använda för att surfa runt i vista?
  11. Jag har fått ett skumt problem, de två senaste dagarna har jag inte kunnat logga in på min hotmail via vista explorer. När jag loggar in får jag bara detta error meddelande: "Certifikatet för den här organisationen har dragits in. Problem med säkerhetscertifikat kan tyda på att någon försöker lura dig eller snappa upp data som du sänder till servern. " Och sen kan jag bara välja på att stänga sidan. I 2 dagar nu och jag har startat om dator osv. Inget hjälper, hur ska jag kunna läsa min hotmail nu?
  12. Efter att ha mejlat med programens support har jag fått lite råd och det mesta börjar fungera nu.. Förutom PostgreSQL som jag fick rådet att jag skulle installera som administratör men jag förstår inte hur jag ska göra det. Högerklickar jag kan jag bara välja installera, inte kör som admin Går det att installera som admin? Även om det kanske inte är bästa lösningen. PS. Är Microsoft Virtual PC gratis att ladda hem?
  13. En fråga... Det går ju att starta program som administratör genom att högerklicka på dom... Men går det att installera filer som administratör? Och hur gör man då?
  14. Hej! Jag har flera program som inte verkar fungera med VISTA. Och det bara de första som jag försöker installera.. Jag lyckas inte installera PostgreSQL http://www.postgresql.org/ Jag lyckas inte få PockerTracker eller PockerAceHud att fungera. Jag antar att VISTA på något sätt blockera dessa program. Kan man på något sätt stänga av all jävla säkerhets skit som verkar blockera och förbjuda allt som inte microsoft har gjort? Eller är det bara att ominstallera allt och gå tillbaka till XP
×
×
  • Skapa nytt...