Gå till innehåll

edgren

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Kontaktmetoder

  • MSN
    erik@edgren.nu
  • Hemsida
    http://erik.edgren.nu/
  • ICQ
    0

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Skoghall

edgren's Achievements

(1/8)

  1. Tack för era svar, men efter nån minuts betänketid, kom jag fram till att jag skulle blåsa datorn. Tyvärr var jag inte i Windows när jag tog mig tid till att tänka om jag verkligen skulle göra det, eller inte, så all min mail, samt alla mina bokmärken och sparade lösenord försvann i formateringen. Men men, shit happens! Nu ska jag bara starta om datorn o se om jag får samma skitmeddelande som förut eller inte.
  2. Har nu kört Windows Installer Clean-Up och tagit bort .NET Framwork 1.1, nån F-Secure-skit och andra saker. Inte alls många, jag vet vad jag gör Detta gjorde dock ingen skillnad alls. Ska reparera Windows genom skivan, så får vi se om det blir bättre då. Förhoppningsvis så blir det positiv förändring. Jag återkommer om hur det gick.
  3. Tack för ditt inlägg, e-son. Allt ser bra ut i Enhetshanteraren, vad jag kan se. Ska köra Windows Installer Clean-Up. Undrar en sak då, ska jag välja alla o klicka sedan på "Clear All", eller vadå?
  4. Hej! Jag använder mig av Windows 7 Ultimate x64 ochh installerade de allra vanligaste programmen som jag använder efter installationen av operativsystemet; Kaspersky Internet Security 2010, TuneUp Utilities 2010, Daemon Tools, VLC, Spotify, Voddler o några till. Jag har även gått in i "Aktivera eller inaktivera Windows-funktioner" o aktiverat Internet Explorer 8, Windows Media Player och .NET Framework v3.5.1. Efter detta fick jag ReadProcessMemory-felmeddelandet och kan därmed inte installera inga spel (förutom på Steam) och inga andra stora program, så som Adobe Photoshop. Jag körde en systemåterställning till då allt fungerade alldeles utmärkt, och då kunde jag installera Adobe Photoshop och 2 andra spel. Men efter detta dök felmeddelandet upp igen. Jag har avinstallerat TuneUp Utilities 2010 i hopp om att det skulle fixa problemet (ReadProcessMemory-problemet dök nämligen upp efter att jag hade lekt i TuneUp). Inget positivt resultat. Installerade det, återskapade allt så som det var förut och avinstallerade, samma negativa resultat där också. Nu kan jag inte återställa datorn till då allt verkligen fungerade. Har sökt på Google i flera veckor nu utan någon framgång. Har testat att ta bort Windows Media Player från "Aktivera eller inaktivera Windows-funktioner" då jag nyss fick ett hett tips om att det kan vara det som spökar, men det gjorde ingen skillnad. Jag är extremt desperat över att fixa detta. Har kört fullständiga sökningar av datorn med Malwarebytes' Anti-Malware och CCleaner utan resultat. Ska dock köpa Windows 7 Home Premium x64 när jag väl får råd (vilket kan ta sin lilla tid med min ekonomi), och då slipper jag skiten, men jag vill mer än gärna veta hur jag kan åtgärda detta, så snälla! SNÄLLA! Hjälp mig att få datorn normal igen! Jag vill helst inte köra en ominstallation av operativsystemet, då det fungerar helt felfritt annars. Tack på förhand!
  5. har surfat o kollat lite, så vet jag att jag kan köra följande program i vista: KIS 6 utorrent 1.6.1 daemon tools 4.09.1 editplus 2.31 everest ultimate edition 4 hijackthis 2 radmin server 3 radmin viewer 3 samurize 1.64.3 steam wamp5 1.7.0
  6. ah, ok nice. hoppas de andra programmen fungerar också
  7. måste bara fråga er som använder windows vista home premium. fungerar följande program klockrent för er: ventrilo 2.1.3 editplus 2.31 wamp5 1.7.0 adobe photoshop cs3 10.0 steam windows live messenger (rätt så dum fråga, men man vet ju aldrig) radmin 3.0 server och viewer
  8. ok, men jag vill bara formatera om datorn en gång till. om jag installerar windows vista istället för windows xp, så vill jag vara garanterad på att alla de spel som jag spelar och vill spela i framtiden, fungerar lika bra i vista som i xp. jag har inte köpt det än. håller på o sparar.
  9. ok intel pentium 4 3.20ghz 1gb ram geforce 6600 256mb 250gig hdd ska snart köpa mer minne till 2gb o även ett nytt grafikkort (lutar väldigt mycket mot ett Sapphire Radeon X1950Pro 512MB DDR3).
  10. hejsan! jag använder idag windows xp pro 32-bit, men jag har testat windows vista beta 2 ett antal gånger. jag är väldigt sugen på o skaffa windows vista, men jag har hört att det inte är lika bra i spel än vad windows xp är. jag spelar mestadels counter-strike source, half-life 2 och gmod10, men jag spelar även en rad andra spel. nu till frågan: ska jag installera windows vista home premium, eller ska jag stanna kvar hos windows xp tills windows vista har blivit uppdaterat några gånger, så att man kan spela lika många spel som man kan göra i windows xp?
×
×
  • Skapa nytt...