Gå till innehåll

Eeva

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Eeva

  1. Eeva

    XP stänger ner

    Hej! Min kompis skulle ladda ner uppdateringar till sin Windows XP men under processen hände något och han tvingades starta om. XP:n går igång men stänger ner sig själv. Han har försökt att starta med programmet på cd-skiva men inget hjälper. Vad är ert råd? Tacksam för hjälp.
  2. Tack Venoms, ska kolla det också.
  3. Jag hade en fråga till som helt glömde bort. Till den här Dell-datorn har min kompis en Compaq Presario-skärm med lösa högtalare. De är pluggade in i Dell-datorn men inget ljud hörs i högtalarna utan det kommer från hårddisken. Är det inte kompatibelt eller ska man joxa med något ljudkort?
  4. Hej på er allihop! Jag är mycket tacksam för er hjälp och synpunkter. Själv hade jag blivit galen av att höra min kompis knattrande dator som tar minuter på sig för att öppna kontrollpanelen. Det blev lite bättre när jag gjorde en defrag men det fanns inte ens kapacitet för att utföra en fullständig defrag. Då kan ni ju själva räkna ut hur snabbt det går ;D. Har tankat ner Linux Puppy på en cd och det ska bli spännande att se hur det funkar.
  5. Hej Venoms! Tack för snabbt svar! Ska titta på det andra alternativet du förslog. Men jag är alltså på rätt spå när jag säger till min kompis att hans dator är för svag för Windows XP? Han är lite tjurig nämligen och vill inte gärna ha fel. Du tycker inte att alternativet öka på minnet är något att fundera på?
  6. Hej! Härligt att upptäcka detta forum! Jag har en god vän som har en Dell Optiplex GX110. Han har Windows XP och Intel Pent. 111, 663MHz, 256MB RAM, och 3.73GB hårddisk med 410MB ledigt utrymme. Jag är inte speciellt kunnig i hårdvara men hävdar nog att att hans dator inte har kapacietet nog för Windows XP. Ska man installera Windows 98 eller utöka minnet? Jag är mycket tacksam om någon kan hjälpa till. Hälsningar Eeva
×
×
  • Skapa nytt...