Gå till innehåll

jperss10

Medlem
  • Innehållsantal

    34
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av jperss10

  1. Tackar, det löste problemet!
  2. kommandotolken vill inte godkänna kommandot takeown! Vad är detta?
  3. Jag kör tyvärr XP Home så en lite kort "guide" vore inte dumt.
  4. Tack, trodde nog det var något liknande.
  5. Kan väl inte va normalt med mappar som skapas av sig själv och inte går att ta bort? Ingen annan som har någon ide?
  6. Efter en ominstallation av XP har det helt plötsligt börjat skapas mappar på min externa hårddisk med namn som ex "be61d21b78854c7aacdb7afc9a54c9"!! Dessa går inte heller att radera utan är skrivskyddade. Öppnar jag en sådan katalog så finns det 2 underkataloger "amd64" och "i386"! Någon som kan förklara detta och hur får jag bort dom? //Tack
  7. Ladda ner och installera Acronis Disk Director , med det kan du skapa nya partitioner på en befintlig disk utan att radera innehållet på den. Installera sedan Windows 7 på den nyskapade partitionen.
  8. Mitt första intryck av Windows 7 Beta är bara WOW. Då tänker jag inte på utseendet utan hur enkelt allt varit att installera och komma igång. Jag sitter på en 3 år gammal laptop och trodde jag skulle stöta på problem men allt bara flöt på, även installationen av mitt trådlösa nätverk som är en USB-sticka... Bra jobbat!
  9. Fick också nyckel och håller på med nerladdning
  10. Hur får jag tag på serienyckel då?
  11. Om jag idag har XP och vill köra dualboot med Windows7 hur går man tillväga då?
  12. Jag har en fråga jag hade hoppats på att få svar på. När jag går in under Nätverksplatser på datorn så finns det väldigt många delade kataloger. Vissa av dom är aktuella dvs fortfarande delade mellan våra datorer, men andra är gamla som blivit kvar! Hur gör man för att rensa gamla nätverksplatser?
  13. Testa DriverMax, är gratis och funkar bra. http://www.innovative-sol.com/drivermax/
  14. Hoj Jag har för mig att jag någon gång sett ett program som hjälper en att stänga av onödiga processer och hjälper en att plocka bort onödigt från XP för att göra detta snabbare. Är det någon som känner till ett sådant program? /Johan
  15. Finns det fler än jag som söker efter en riktigt bra tjänst på nätet för att lagra adresser & telefonnummer? Jag sitter själv på massor av "bra att ha"-nummer och dessa vill jag kunna ha tillgång till oavsett var jag är. Jag har testat en del, bland annat hotmail och gmail men dom passar inte mig riktigt. Vad jag är ute efter är en riktigt bra och snygg adressbok som inte är full med reklam och andra störande saker. Finns det någon som ni kan tipsa om? /Johan
  16. "waxinator", verkar vara samma typ av fel som vi har/hade. Ialla fall enligt det du beskriver. Jag ska undersöka mer ifall jag hittar något.
  17. Jo, detta har jag givetvis redan provat. Problemet är att det inte visar att något program är igång. Rutan är alltså tom. Man får inte någon hjälp av att titta på processerna heller. Det är därför jag tycker det hela är lite mystiskt....virus & spyware scanning är även det utfört med olika program.
  18. Jag har problem med att ett mystiskt program inte vill starta. Detta händer inte alltid men ibland. Då syns det en ikon i aktivitetsfältet precis som ett program som är öppet.(Se bifogad bild) Hur gör jag för stt kolla vilket program detta är, går det att logga eller något sådant?
  19. Vad är egentligen nytt i SP3, både visuellt och "under huven"?
  20. Det är ju inte som så att vi sitter i sjön om det inte kommer
  21. Funkade inte, XP datorn hittar inte ens FileServern! Portar är öppna men det vill inte av någon anledning. Jag hittar Vista datorn både via ftp och genom att bläddra via nätverket! Testade att köra ifrån Windows direkt med en vanlig filöverföring, nu gick det nästan, endast 2% återstod vid överföringen innan det blev fel. Felmeddelande: "Det går inte att kopiera semester.iso. Det angivna nätverksnamnet är inte längre tillgängligt" ??? Kan det va routern ???
  22. Efter att ha legat dvala har jag försökt få detta att fungera igen men utan resultat. Jag installerade en fpt-server på vista datorn och fösöker köra via ftp i stället men även där stoppar det efter en tid. Felkoden jag fick i fpt-klienten var "Socket error #10054" och undrar om det egentligen är samma fel som i totalcommander fast den visar "Disken Full". Någon som har någo ide' ?
  23. Nej, kör överföring via trådlöst nätverk. Jag får rätt hyfsad hastighet men problemet är att när filen är överförd till ca 90% så säger TotalCommander att disken är full.
  24. Hej, tackar för svaren. Disken är på 250gb och har väl runt 100gb ledigt vilket jag tolkar som att det finns tillräcligt med utrymme för att temporärt lagra filen, men om detta är någon typ av variabel som man måste öka på så vet jag inte hur man gör det. Disken är en NTFS, filen är ca 5gb. /Johan
×
×
  • Skapa nytt...