Gå till innehåll

Dennis86

Medlem
  • Innehållsantal

    153
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Dennis86

  1. Den saknas inte. Google har bytt ut den mot ett nytt sätt att växla mellan deras sidor.
  2. Det som ställde till de för mig är att jag kan inte köra nån disk på Sata3-kontrollerna för att då hamnar Windows på D:\. Jag fick lösa de hela genom att sätta SSDn på Sata2-kontrollern istället. Tråkigt men inte mycket att göra åt.
  3. Det är exakt så jag har gjort men ändå blir det på D:\. Både med SSDn och HDDn. Jag ska in o kolla lite bland inställningarna i UEFI senare idag för att se om jag kan göra nåt. Annars får jag helt enkelt nöja mig med att köra min 520 på en Sata2-port istället. Trist men fungerar de så.
  4. Denna dator driver mig till vansinne just nu. Den klarar inte av att boot från CD trots att jag valt de i UEFI eller när jag väljer de själv i en boot meny. JAg har provat med en Win7 dvd och en XP-skiva. Bägge två fungerar i andra datorer.... Det verkar vara nåt med Sata6-kontrollern på moderkortet. Nu har jag provat att installera på en mekaniskdisk. Det fungerade fint på en Sata2-port men när jag bytte till en med Sata6-port så blev den D:\ igen...
  5. Mmm, jag provade men sen läste jag detta: The Intel® SATA Solid-State Drive firmware update tool provides the latest firmware for the following Intel® Solid-State Drives in all capacities: - Intel® X25-M/X18-M SATA Solid-State Drive on 50nm (black case) - updates to FW version 8820 - Intel® X25-E SATA Solid-State Drive on 50nm (black case) - updates to FW version 8850 - Intel® X25-M/X18-M SATA Solid-State Drive on 34nm (silver case) - updates to FW version 02M3 - Intel® X25-V Value SATA Solid-State Drive on 34nm (silver case) - updates to FW version 02M3 - Intel® Solid-State Drive 320 Series (silver case) - updates to FW version 0362 Ska prova att installera Windows från en DVD istället.
  6. Den länken fungerar inte till deras 520 serie.
  7. Nej, den fastnar ju i en starup repair loop. Sen kan man väl inte byta bara poff sådär på C:\ heller? Resten vet jag att de går men tror Windows blir lite tjurigt om man försöker med C:\.Detta är ju helt off-topic men ändå...Jag får ingen e-post om svar i tråden. :S
  8. Får prova att uppdatera firmware i en annan dator. Har dock inte behövt initiera en SSD i en annan dator innan. Och det med att formatera disken. Jag gör så som du har beskrivit. Där kan jag gå med på att min förklaring inte var den bästa.Edit: Vet du var man hittar firmware till en 520? Toolboxen innehåller ingen till den serien.
  9. Jag kan ju prova att byta port. Men det är samma kontroller för den porten för moderkortet har bara 2 portar för Sata6 resten är Sata2. Jag vill ju köra på Sata6 eftersom det är en SSD ur 520-serien.
  10. Den har inte flera partioner och jag har formaterat om den flera gånger nu utan att de hjälper. Windows har hamnat 1 gång på X: och följade 3 ggr på D:. Detta efter att jag tagit bort partionen på disken i installationsprogramet och sen bara valt den tomma disken så att Windows själv får läsa de hela med partioner etc.
  11. Det är en helt ny SSD som är i en helt ny dator. Det jag gör när jag installerar är som vanligt. Väljer den nya oformaterade disken och låter Windows sköta resten. Det jag inte förstår är varför den inte hamnar på C: när det inte finns nån annan enhet ansluten. Ingen CD/DVD, ingen annan hårddisk utan bara en SSD.
  12. Hej Jag har nu fått ett väldigt konstigt fel. Jag försöker installera Win7 från USB till en helt ny dator med SSD. Detta vill inte helt som jag vill. Jag har nu förskt att installera windows 4ggr. Första gången hamnade de på X: och följande på D:. Detta resulterar i att jag fastnar i en starup repair loop utan att kunna göra nåt. Det finns bara en enda disk i datorn och det är en ny Intel 520 60GB SSD. Jag har även pluggat ur SD-läsaren i fronten då jag trodde de va felet först. Det konstiga är att det är inte första gången jag installerar Win7 från USB men det är första gången jag stöter på ett problem. Hoppas att nån här har en lösning.
  13. Ja. Det är bara EFI som hoppar runt bland menyerna bara jag nuddar musen lite lätt. Men ligger den helt stilla så fungerar de utan problem.
  14. Vad har drivrutiner med det hela att göra? Datorn fungerar nu och de finns inget nyare EFI än de jag har just nu. Kom runt hoppande genom att låta musen ligga helt stilla och bara gå runt med tangentbordet.
  15. Detta måste jag säga var mycket konstigt. Nu provade jag att koppla ur alla fläktar och HDD. Då fungerade de. Sen kopplade jag in sak för sak. Nu är allt inkopplat och dator startar utan problem. Det enda problemet som kvarstår är när jag är inne i EFI att den hoppar runt bland menyer så jag inte kan ändra några inställningar.
  16. Den försvann inte direkt. Jag flashade om och det fungerade enligt BIOS (Gjorde det med ASUS EZ Flash i EFI). Men sen kunde jag inte gå ur EFI för den bara hoppade bakåt när jag ville trycka discard changes. Då stängde jag av datorn på knappen och lät den vara tills igår. När jag sen startade igår så vill den inte boota. Jag har provat med de knep som finns på ASUS hemsida med flashdisk etc. Men allt som händer är att minnet blinkar till och sen bara står datorn där.
  17. Datorn är splitter ny. Med ett 430W agg. Den har en i7 2600 3x750GB + 320GB. Corsair H60. 16GB RAM. och 4st 120mm fläktar. Inget grafikkort mer än CPUs och ingen DVD. Den startade fint i förrgår när jag flashade om EFI. Sen igår så ville den bara inte starta.
  18. Kollat allt kablage. Inget fel del. Har nollat BIOS både med och utan batteri på moderkort. Inge skillnad. Allt datorn gör är att dra igång fläktar och HDDs sen står den bara.
  19. Hur installerar jag om OS utan att ha bild eller ström på USB?
  20. Hur flasha BIOS när jag inte får bild? Tror inte ens jag kommer in i Windows korrekt.
  21. Jag har ett ASUS P8H67-M PRO B3 och det är utrustat med ASUS EFI BIOS. Det jag undrar är hur gör man för att få detta stabilt? Jag kan inte göra några inställningar i GUI för att den envisas med att backa i menyerna direkt. Jag har uppdaterat till senaste versionen som finns hos ASUS. Någon som varit med om liknande eller som vet om man kan stänga av GUI och få ett vanligt BIOS istället. EDIT: Nu får jag inte ens bild på datorn. Den verkar inte heller mata ut ström till USB. Har kört en reset på BIOS men ingen skillnad. Skoj med datorer ibland...
  22. Har nu kört firefox i safe mode utan några add-ons aktiverade. Detta hjälpte inte utan den kraschade som vanligt efter mellan 2-3h användning. Tycker detta är mycket konstigt. Alla insticksmoduler såsom flash o java etc är senaste versionerna.
  23. Ska prova att köra utan tillägg. Men jag har inte lagt till något nytt sen jag körde 3.6. Det ända är ju att de uppdaterats. Får se om jag fixar lite med de imorgon. Tack för svar.
  24. Dennis86

    Firefox krashar

    Är det någon som har nån ide varför min firefox krashar? Det händer så gott som dagligen, ibland flera gånger om dagen, när jag haft den igång i nån timme. Det hände inte när jag uppdaterade till 4.0 utan kom för ca 1 månad sen. Att uppdatera till 5.0 hjälpte i ca 1 vecka men nu krashar den igen. Jag har 4 GB RAM och tycker inte att FF drar så mycket minne vid själva krashen. Detta börjar bli riktigt irriterande.
  25. Ladda hem denna: http://download.micr...wertoySetup.exe Där i ska det gå att fixa så den loggar in på ett konto direkt. Längesen jag satt med XP nu så jag kommer inte ihåg exakt hur man gjorde. Men kan du lite engelska så ska det nog gå bra. Annars finns det säkert någon här som vet. Edit: Jag kanske borde läsa lite bättre innan jag postar. Såg inte alls att detta låg under Win7.
×
×
  • Skapa nytt...