Gå till innehåll

Aerocool

Medlem
  • Innehållsantal

    26
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Aerocool

  1. Har faktiskt börjat och kan väl säga att jag kommit mer än halvvägs... hav tålamod Längtar ;D
  2. Mina CD/DVD läsare syns inte i Datorn. Innan jag bytte chassi så syntes dom, men nu så är dom inte där längre. Dom är ikopplad rätt och fungerar (Öpnna/Stänga). Jag har provat att avinstallera Nero, men utan resultat. EDIT: Lite pinsamt, en kontakt var inte riktigt i :-[ Haha, ska installera Nero igen..
  3. Japp, det ska förökas fixas. Återkommer med resultat
  4. Har redan löst det där med fläkten, jag fäste 4 st mutrar på undersidan. Men om jag vänder det uppochner så böjs sladdarna mot chassit, och det går inte att ha det så :-..
  5. 1. Det är inte ett nyare, utan det som ingick när jag köpte datorn. Vet inte om jag ska köpa ett som passar eller borra nya hål :-. 2. Japp, processorfläkten. I mitt förra chassi så var det fyra skruvar som skulle igenom den lilla plast fyrkanten som man sätter runt processorn. Sen så sätter man fläkten på den plattan. Men kan inte fästa den i chassit, borra hål? Vet inte om jag kan ta moderkorts plåten från mitt förra chassi. Det andra chassit är mycket mindre, så vet inte om det passar. Jag vet inte heller hur man tar av moderkorts plåten. 3. Okej, när jag har fäst 4 skruvar av 8, så tycker jag att moderkortet sitter på sin plats och rör sig inte. Jag har nog löst 3:an nu, jag har såna skruvförlängare som passar, ska prova.
  6. Jag vet att detta kanske är lite fel undergrupp, men vet inte vart jag ska skapa tråden annars. Jag har köpt ett Aerocool Extremengine 3T chassi. Och nu när jag ska sätta in allt i det nya chassit, så får jag lite problem. 1. Nätaggregat passar, men inte hålen jämfört med hålen på nätaggregat. Måste jag borra nya hål? 2. Klart.. 3. Klart.. Skulle verkligen uppskatta snabbhjälp!
  7. Tack! Har installerat och startat om datorn, men kan inte få det att fungera.. >
  8. När jag bytte fläkt, så kommer denna skylt upp varje gång jag startar datorn: http://pici.se/pictures/UWuxQPNIv.jpg http://pici.se/pictures/hdkNKWTsG.jpg Det har någonting med bioset att göra.. Men vet inte hur jag ska göra för få bort den [cry] Den nya fläkten snurrar på som vanligt.
  9. Gör Total Commander så Windows ser ut så som på bilden? Eller ser det ut som vanligt, fast man kan göra flikar?
  10. Har tagit ut mina hårddiskar, satte in en tom. Installerade Vista Ultimate på den, satte in den "förra hårddisken med Vista". Formaterade den, och nu så fungerar allt perfekt. Äntligen utan XP
  11. Nej, det gjorde jag inte. Min Vista skiva är utlånad, får kränga tillbaks den nu. Hur kör man "Startup repair tool"? Kan man välja det när man startar med skivan? Fattar typ inte ett smack! Kan du detaljera det lite mer? ;D http://pici.se/pictures/eCJWTxCaw.jpg Så ser det ut när jag öppnar diskhanteraren. Lokaldisken = Vista Xtradisken = XP Ytradisken = En del av Lokaldisken
  12. Kan man göra så det blir flikar i mappar med något program? Typ som i IE eller Firefox.
  13. Tack, har redan det programet. Nu vet jag hur jag ska göra, ska prova det och återkommer då! EDIT: Det fungerar inte >! Installerade Vista Bootloade på Vista disken (C:). Sen så startade jag om datorn, stängde av den. Kopplade ur XP hårddisken, och startar datorn igen. Men den hittar ingen System hårddisk. Snälla, hjälp mig få det att fungera!
  14. Snälla, hjälp mig. Vill inte ha kvar XP, vill bara köra Vista. Men jag kan inte bara avinstallera XP, eftersom den bootar därifrån :-.
  15. Tack, nu har jag ställt tillbaka det igen.
  16. Nej, det är inte så. Snälla hjälp mig, man ska söka på någonting i start menyn.
  17. För ett tag sen så läste jag en tråd här om hur man slipper logga in hela tiden. Nu hittar jag inte den tråden, för jag skulle gärna vilja ändra tillbaks igen. // Seriefreak
  18. Jag har satt tillbaka båda hårddiskarna som de satt förrut, och det fungerar. Men vill bara köra Vista > SNÄLLA HJÄLP!!!
  19. Nej, jag installerade Vista efter XP
  20. Aerocool

    Boot filer

    Jag har Windows XP på en hårddisk och Windows Vista Ultimate på den andra. Jag provade att ta ut Windows XP hårddisken, men då så hittar inte datorn boot filerna och systemhårddisken. Så den bootar ifrån Windows XP boot filerna. Kan man ändra så den bootar ifrån Windows Vista Ultimate? Kan man ändra så Windows Vista Ultimate hårddisken blir Systemhårddisken? Men kanske är det man gör när man ändar vart den ska boota ifrån. Så jag kan ta bort Windows XP. Har hört om ett program som heter "Windows Vista Boot ..." Vad är det för nånting? // Seriefreak
  21. Jag har precis installerat WindowBlinds 5 i Vista. Men när Aktiveringsrutan kommer så slutar det att fungera och programmet stängs ner. Programmet är installerat för det ligger ju i Start -> Alla Program. Har det kommit en ny WindowBlinds för Vista? En till grej. För ett tag sen så läste jag en tråd här om hur man slipper logga in hela tiden. Nu hittar jag inte den tråden, för jag skulle gärna vilja ändra tillbaks igen. Tack
  22. Finns ju ett nytt Nero som fungerar i Vista. Använder det själv, fungerar perfekt.
  23. Jag har Vista Ultimate och XP på min dator. Fungerar perfekt!
×
×
  • Skapa nytt...