Gå till innehåll

SaberBlade83

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

SaberBlade83's Achievements

(1/8)

  1. Hejsan, Jag har börjat fundera på att uppgradera min 1GB minne till 2. Jag har köpt en dator Fujitsu-Siemens Scaleo-P för något år sedan. Det sitter idag 2 DDR minnen på 512mb var, jag misstänker att detta är en dual minne, eller vad man kallar dom. Alltså att jag måste ha 2 som sitter tillsammans, men vet inte om jag kan se detta någonstans? Alltså funderar jag på att köpa 2st 512mb eller 1GB. De som sitter i just nu är PC3200 200mhz, men allt jag hittar på marknaden är på 400mhz. Går det ens att köra de två olika mhz:n ihop, eller blir jag tvingad att byta ut de förra och ersätta med de snabbare? Isåfall är 2st 1GB valet. Jag var inne på Kingstons hemsida och där kunde man söka på tilverkare till min dator. Jag hittade Scaleo-P i listan och enligt vad jag kan läsa ut ska jag kunna uppgradera till 3GB totalt. Men är de minnes modulerna som listas de enda jag kan använda i min dator från åtminstone denna tillverkare? Kan det vara så att jag ska se upp att köpa minne som kanske inte kan fungera, trots att de är samma PC3200? Tack för hjälpen.
  2. Jag hade en ca 30GB kvar på min hårddisk när jag skulle spela in ett program. Efter 1 timma så stoppades inspelningen och det kom upp en ruta att jag hade ont om utrymme på disken. Programmet gick åt skogen då slutet aldrig spelades in. När jag kollade hårdisken så hade jag 26GB kvar! Detta är inte 1a gången det händer mig men förra gången var det bara 4GB kvar, så jag misstänkte att den hade en viss gräns, men detta är löjligt. Någon inställning eller något som jag kan ändra på att den inte stoppar med så mycket utrymme kvar?
  3. Hej! Jag är extremt ny på Vista och är ingen jätte höjdare på allt vad är datorer. Man hör ju mycket negativt om Vista men mer positiva på senare tid också. Jag har nu Windows XP Media Center Edition på min ganska nya dator. Jag är sugen att testa Vista och har tänkt att uppgradera mitt XP till Vista. De jag undrar är: är det enkelt att ta bort uppgraderingen och återgå till XP igen? Eller medför detta att vissa filer/program kan drabbas av problem under XP senare? Alltså program och filer som ligger på datorn redan nu. Samtidigt, filer som skapas med Vista, stannar de kvar om jag tar bort uppgraderingen?
×
×
  • Skapa nytt...