Fanny

Medlem
 • Innehållsantal

  158
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Fanny

 • Rank

 1. enda jag vet om denna mac är att det är en iBook G4 men kan man gå in i datorn på något vis & kolla det ?
 2. Hejsan alla ! jag har en mac iBook G4 som jag försökt koppla min usb cam till men ej lyckats. Så nu behöver jag er hjälp med att kunna få den att funka i min dator. har kollat cammen & den funkar även till mac datorer men när jag kopplar in den som vanligt så händer inget & jag kan ej finna något i dator systemet. Så hur får jag den inkopplad ? har även msn för mac i min mac dator den har ej alla finesser som msn messenger för windows där man ser cammen om den är i eller inte. I mac visar den inget alls. står ej heller nått om det. Dessutom är mac dator så tråkig med att den är
 3. Tack för alla svar jag tycker mac är krånligt & svårt att hitta allt i. safari & allt vad det heter Grrrr ! är van att ha enkla windows där man hittar allt i start listan m.m.
 4. Jag har en apple dator laptop som heter apple ibookG4 den är en mac dator. men min fråga är om man kan göra om den till en Windows xp dator istället ? då menar jag om man kunde formatera den eller vad man nu kan göra så att den får windows istället för att vara en mac ? hoppas ni förstår vad jag menar
 5. Puuu ! jag grejade mitt problem med att hitta felsäkert läge & där ta systemåterställning. sen var allt beskymmer borta & hoppas nu att få slippa det igen.
 6. hej alla ! vet ni vad som hänt ? Jo,security tool & dess varnings medd. försvann helt plötsligt av sig själv det var skumt tycker jag. men ingen är gladare än jag för det men fattar ej hur det kunde göra det så där hux flux men jag vill tacka er alla här som var så snälla & ville hjälpa mig det uppskattar jag tack än en gång för er hjälp. men vad jag har förstått så behöver jag ett malware virus program i min dator men hur får jag tag på ett bra sådant ?
 7. jag har försökt att ladda ner detta som krävs men securitys tool ser till att jag inte kan ladda ner nånting eller radera nått så inget funkar.
 8. Hej swerogge ! hur får jag fram felsäkert läge kan du guida mig lite där ? systemåterställning har jag testad men security tool hindrar mig att få fram allt som har med sånt att göra. går liksom ej att klicka fram det.
 9. på min skärm står det ingenting & rensa kan jag inte eftersom problemet gör så att jag inte kan radera något i min dator . då kan jag ju inte rensa den
 10. jag har fått denna dator & den är några år & nån manual har jag inte till den. än så länge går det surfa med den trots worms & allt men security tool poppar upp ofta & då får man trycka bort dess meddelanden. men jag kan inte läsa mail eller gå in på msn messenger,inte heller radera något i datorn eller ladda ner något för det man försöker ladda ner för det man försöker ladda ner till datorn når aldrig fram till den. så man blir begränsad med alla dessa maskar & allt. jag har ett gratis virus program som heter Avira anti vir personal men inte hjälpte det mig från a
 11. Hej ! jag har samma skit problem med security tool & worms & trojaner i min dator (har en laptop märket Acer Aspire 3000 ) & jag har windows xp fast med Fat 32 system som jag fick tips om att jag skulle omformatera så att jag kunde använda min windows xp skiva som jag har på min andra dator. den skivan är det ingen Fat 32 system i.
 12. jo då.den har en spelare men jag kan ej med att föra över video filer till min mobil då det är så krångligt. den är en 3G mobil med MP3 som man kan föra över både musik & videos från datorn till denna mobil. men det är jag som inte kan med det systemet för fil överföring på denna mobil så det var därför som jag undrade över detta med windows media player.
 13. Jag söker en media player till min mobiltelefom huawei U1310 en windows media player tex men hittar inga länkar för nedladdning är det nån här som vet var jag kan få tag på gratis spelare till min mobil ?
 14. jag tackar för alla svar som jag fick men jag törs inte gå in & pilla i datorn när det är sådana här avancerade saker. Är ej så kunnig på just detta område så jag får försöka ta hjälp av nån som är mer kunnig inom detta område.
 15. Hej ! När jag stoppat in cd:n i datorn så händer det inget alls datorn tar inte emot cd:n. Så jag kan inte göra ett dugg.