Gå till innehåll

Wollner

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Wollner's Achievements

(1/8)

  1. SVAR: Den uppdaterar sin activex kontroll innan den tar emot en fil genom att kontakta onecare.live.com före & efter fildelning.
  2. På Windows Live Messenger om man vill ha extra skydd kan man installera Windows Live OneCare Safety Scanner som scannar ingående & utgående filer i delade mappar & sådant man skickar/tar emot. Nu till frågan du hur uppdaterar sig virus/spionskyddet till messenger eftersom det inte laddas ner ett program till datorn man kan starta utan bara några .dll filer & typ en activex kontroll?
  3. Det står felkod 80072713 eller 80073712
  4. Det är så att jag har installerat om min Windows Vista Home Premium (Ja, Det är äkta license) & nu när jag kört in alla updates så är det en som krånglar som *pip* & inte vill installeras även fast jag varit i kontakt med microsoft support & fått lösningar som kör windows update agent & regga om alla dll-filer & byt namn på mappen cartto eller vad den nu hette så funkar den inte den tvärstrejkar ger en röd varningssköld & felkod 80072713 Uppdateringn heter "Kummulativ säkerhetsupdatering för internet explorer 7.0 i windows vista" & publicerades 2007-06 nånting
×
×
  • Skapa nytt...