Gå till innehåll

knaZur

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av knaZur

  1. Systemåterställning hjälpte dessvärre inte. Samma sak där.
  2. Hej! Jag har ett stort usb-problem. Tidigare har allt fungerat precis som det ska men sedan har något gått snett. När jag pluggar in en usb-enhet (ipod, usbminne, mobilt bredband, mus, mm) så kommer den klassiska rutan upp och windows vill installera enheten. Dock så misslyckas samltliga installationer jämt och ingen enhet går att fungera trots åtskilliga försök med drivruitiner, mm. Installationen går helt enkelt inte. What to do? Tacksam för snabba svar!
  3. Jag provade att mixtra lite i mitt antivirusprogram. Och jag fick till det. Det enda jag såg i mina mail var nämligen AVG's "certificate" på att mailet var virusfritt. Så när jag ändrade inställningarna så att den inte lägger till denna textbit så funkar det som det ska igen. Dock så är dom mail som jag fick under en viss tid förstörda.
  4. Nu verkar felen ösa in på en och samma gång för mig. :- Först kan jag inte läsa nya html-mail och nu kan jag inte heller installera något program! Den säger att "katalognamnet är ogiltigt" på samtliga försök med olika program och drivrutiner jag försökt installera. När jag provar i totalt commander kommer meddelandet "fel vid programanrop" Har provat köra som administratör men det blir ändå exakt samma fel.
  5. Det fungerar utmärkt att titta på gamla html-mail Men nya fungerar ej. Kanske värt att påpeka!
  6. Den är inte ibockad. Fungerar ändå inte.
  7. Jag har samma problem men det funkar inte ändå!
  8. Hej! Av någon anledning så kan jag inte längre se eller läsa meddelanden skickade som html-mail. Vanliga mail går bra. Men så fort någon skickar ett html-mail så blir det bara tomt. Hur löser jag detta?
×
×
  • Skapa nytt...