Gå till innehåll

Dannepil

Medlem
  • Innehållsantal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Dannepil

  1. Routerns hemsida är redan igenomögnad och jag blir inte direkt klokare på allt som kan ställa in där. Jag har försökt uppgradera firmwaren men får ett felmeddelande varje gång.
  2. Routern är köpt, installerad och fungerande vad gäller pc'n. Dock kan jag inte koppla upp mig mot routern med mac'en. Airporten är påslagen och jag hittar nätverket men kan inte koppla upp mig mot det. Jag har gjort så att nätverket ska begära ett lösenord och det anger jag men får upp felmeddelandet; Ett fel vid anslutningen till Airport-nätverket "Teek". Vad måste jag göra för att kunna ansluta mac'en till routern?
  3. Jag ringde supporten varpå killen skulle kolla om det fanns en förlängd garanti på mitt grafikkort. Det va det så jag skickade in datorn och fick den åtgärdad, dock va det inte grafikkortet som det va fel på. Moderkortet byttes ut och biosen uppdaterades så nu funkar det toppen. Nämn grafikkortet och säg att det är det som du tror det är fel på och att det tydligen ska vara ett ganska känt fel på HP Pavilion dv2000-datorer. Har du tur så tar dom in datorn. Jag håller tummarna för dig.
  4. Jo det är klart att jag kommer höra av mig till HP. Det är ju ett måste självfallet. Men jag är mer eller mindre redan säker på vad de kommer svara. Bitter?, inte jag inte!
  5. Ture, garantin har gått ut. Riktigt värdelöst att enbart lämna garanti för ett år på en dator som gjordes under 2000-talet. Lagstadgad reklamationsrätt, ok så hur hjälper det mig? Kan jag kräva SIBA på pengarna tillbaka eller att de ska fixa datorn gratis eller nått? waxinator, helt ärligt så känner jag inte för att kosta på datorn ytterligare slantar, inte efter ett år. Jag hade inte reagerat lika hårt om datorn hade varit tre-fem år. Men jag köpte datorn i maj förra året. Det är ju pinsamt att sälja en vara som inte ens håller i ett år, och speciellt när det är en sådanhär produkt och till det priset som jag betalade.
  6. Snackade med Siba, garantin har löpt ut...självklart. Alltså är det bara HPs direktnummer att ringa men är det verkligen någen idé ens? Jag menar dom lär ju inte ha nån garanti på sina datorer, eller? Hur som helst så är datorn totalkass. Känns riktigt surt att en datorn inte ens kan hålla i ett år. För jävla dåligt!
  7. Jag hoppas verkligen det. Läste innan på prylfeber att det fanns nått nvidia-kort som blev så varmt att det hade sabbat till det för en hel del användare. På den vänstra sidan nere på min laptop blir det extremt jävla varmt, kan det vara så att det är nvidia-kortet som strular?
  8. Kollade precis kvittot från Siba. Står ingenting om garanti men jag förmodar att det är ett år och isåfall så har garantin precis löpt ut. Inköpstillfälle 07-05-06, typiskt. Får ringa Siba och se hur dom ställer sig till det.
  9. Funkar inte att göra testet. Datorn stänger av för att göra testet och piper sedan när den ska starta upp igen. Skärmen är fortfarande svart och den varvar upp men sen händer ingenting mer. Så jag håller in powerknappen och stänger av för att sedan sätta på igen. Sen får jag hålla på så tills jag kommer vidare och windows startas upp. Börjar bli så pass less på deta nu att jag är riktigt nära på att köpa en mac.
  10. Hittar varken administrationsverktyg eller minnesdiagnosverktyg på min startmeny. Däremot så har jag hittat vart jag ändrar mitt virtuella minne, är det någon idé tro? Om jag nu vill göra ett minnestest under uppstarten, hur gör jag då? Rent praktiskt. Vad trycker jag? Jag gjorde det första gången det hände att datorn tjöt när jag startade upp den. Dock funkade nog inte minnestestet för det startade om datorn varpå datorn tjöt ytterligare. Men som sagt, jag ska testa att göra ett sådant minnestest när jag startar upp den. Så hur gör jag? Vad trycker jag?
  11. Tjena igen. Dags igen för att strula och kladdda. Datorn piper en lång ton pch två korta vilket då skall betyda att datorn inte har nått minne? Gäller detta minne på hårddisken eller minnet på processorn eller nått? Om hur gör jag får att få mer minne? Jag har en liten hårddisk på 120gig varav 34gig är kvar. Så det känns som att det finns tillräckligt med minne för att vista ska orka starta upp riktigt. Eller?
  12. Ok, found it men hur hjälper detta mig? Jag menar...vad gör jag med infon? De senaste 24 timmarna har jag tydligen haft 90 fel. Kan man köra nån slags diagnostik eller så? Eller finns det nån möjlighet att fixa till allt det felaktiga automatiskt?
  13. Tack för det snabba svaret waxinator. Hur kommer man upp loggen? Jag är värdelös på datorer sorry. :
  14. Kom precis hem från jobbet och sätter på datorn. Dartorn piper och varvar upp men ingenting syns på skärmen, bara svart. Kanske bör tillägga att när jag stängde av datorn igår så hade den oinstallerade uppdateringar. Men de brukar ju installeras automatiskt när man stänger av datorn. Jag sitter på en HP Pavilion dv2000 med Vista. Datorn går men allt är svart och om jag stänger av datorn och startar om den igen så händer samma sak. Ett lång pip följt av ett snabbt pip och sen varvar den upp men inget mer. Vore mycket mycket tacksam för all hjälp. Edit: Nu startade den upp som vanligt, dock så berättar den att den inte kunde starta Windows pga felaktig installering eller ändring i maskinvaran. Startreperation pågår och frågar mig nu om jag vill systemåterställa. Kanske lika bra. Vore tacksam för hjälp ändå. Vad som skulle kunna vara fel och hur man åtgärdar det kanske?
  15. Ville bara meddela att webkameran funkar nu. Fattar inte riktigt varför men den funkar iallafall. Tack för visat intresse waxinator och alla svar.
  16. Jodå, den ligger under USB Styrenheter. Men fortfarande samma problem. Kan det vara att jag har haft det Webcam XP eller vad det heter installerat? Programmet är visserligen avinstallerat nu så det borde ju inte vara några konflikter där.
  17. Nej det har jag inte gjort, men jag ska göra det direkt nu dock. Får se om det ordnar till problemet. Tankade precis ner HP Webcam Driver with Firmware Upgrade for Microsoft Windows Vista. Den verkade installera drivrutinerna riktigt och öppnar upp någonting som heter SONIX ST550220 11251.0 varpå jag får ett felmeddelande som lyder Initialize camera failed! Så, vad gör jag nu?
  18. waxinator, den hittar inte ens min webkamera. Jag kan kolla högtalarna och mikrofonen men webkameran hittas inte. Skumt som bara den. Jag har testat att inaktivera och aktivera samt avinstallera igår natt. Får kolla om nått har ändrats så snart jag har slutat jobbet för dagen. Har ni nån idé så vore jag otroligt tacksam.
  19. Hallå allesammans! Jag har ett problm som går mig på nerverna. Min webkamera verkar inte vara ansluten eller nått. Om jag väljer att 'skicka min webkamera' så får jag felmeddelandet; Din konversation kan inte börja eftersom din kamera används eller så är den inte inkopplad. Se till att kameran är tillgänglig och försök igen. Vad är fel? Och hur fasen åtgärdar jag det? Vore otroligt tacksam för svar och lösningar. Tack. Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken
×
×
  • Skapa nytt...