Gå till innehåll

jajke

Medlem
  • Innehållsantal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

jajke's Achievements

(1/8)

  1. När jag trycker på Documents and settings mappen kommer det upp: "G: är inte formaterad, vill du formatera den nu?" Alla andra filer går att komma åt på den disken förutom just den mappen :S Går det att lösa?
  2. Hejsan! Min dator kraschade för några dagar sen. Alla filer är kvar men windowsinstallationen har blivit korrupt. Och detta har medfört att jag inte kommer åt mina mejl och framförallt mina kontakter som jag hade sparat i outlook. Någon som kan hjälpa mig med detta? Det borde väl ligga i ngn av filerna, och bara att kopiera? Någon som har lite bättre koll än jag? =) Tack på förhand! /Jakob
  3. Jag har precis ominstallerat min dator efter nyinköp. Håller på en del med bildbehandling osv. Men nu får jag mycket konstiga färger på bilderna när jag öppnar dem i fotogalleriet eller tex photoshop. Men öppnar jag samma bild i IE är färgerna jättefina. Vad kan detta bero på? Kan jag ställa in profiler på ngt sätt? Kan det ha med ngt sånt att göra?
  4. Tack så mycket! Det löste problemet!
  5. Har bytt brännare nu och då löste sig allt. Tackar för hjälpen!
  6. När jag sörsöker bränna i media player står det "ANslut en brännare och starta om spelaren". Men i utforskaren står det "DVD-RW-enhet". Hur funkar detta? Har installerat senaste firmware. Det är en Samsung S182D...
  7. Har gjort det nu och fliken dyker inte upp. Drar jag och släpper så händer inget. Det funkar inte helt enkelt.
  8. i utforskaren finns DVD-RW-enhet (E). men väljer jag egenskaper finns ingen flik som heter inspelning...
  9. jag har: komprimerad mapp skrivbord dokument e-postmottagare diskettenhet
  10. ok, då har jag ngt problem med mina brännare, för så står det inte på min. :/ drivrutin kanske?
  11. Var hittar jag det inbyggda? Ser inte det. Kan det vara så att min brännare strular eller finns brännarprogrammet ngnstans?
  12. Har ni några förslag på bra brännprogram som funkar till vista? Testade med nero 7 som ska klara vista men det gick inte att installera. Hörde något om att Roxio skulle vara bra. Men det kanske finns bättre alternativ? Ge förslag och motivation =) Tack!
  13. har inte testat windows drivers.. ska jag hämta dem från deras hemsida eller? vardå? tykcer den är väldigt rörig..
  14. har testat detta en tag nu, men det är fortfarande samma problem :/ tyvärr! har ni några andra tips? Eller ska jag behöver ge upp vista?
×
×
  • Skapa nytt...