Gå till innehåll

Smokebury

Medlem
  • Innehållsantal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Smokebury

  1. Jag såg på startsidan att Stenis har problem med lång uppstart med extern WD hårddisk inkopplad på en vista-dator med SP1. Jag har precis det problemet också men jag kör inte med SP1. Det är stor skillnad om jag har den externa hårddisken inkopplad eller inte vid uppstart. Jag har en WD Mybook 250GB. Någon annan som har samma problem med WD eller någon annan extern HDD? Edit: Googlade lite och hittade flera med samma problem men ingen lösning. Verkar som det bara är WD diskar. På WD's support får man tydligen ingen som helst hjälp.
  2. Har du defragmenterat på länge? Annars gör det.
  3. Mitt problem har löst sig på nåt sätt. Det är skönt men man blev inte direkt klokare... Jag köpte ett nytt nätverkskort (Netgear), laddade ner deras drivisar. Problemet kvarstod. Suck. Men... så efter nån dag funkade allt klockrent, och har gjort det sen dess. ;D Man vill ju gärna misstänka BBB men DC++ och torrent-laddningar funkade ju klockrent så bandbredden fanns ju där. Det var ju surfandet och nedladdningar via browsern som strulade, dock kan jag inte se att nånting ändrats på burken mellan segt och snabbt internet. Burken vilade sig i form...
  4. Jag testade dem för nån halvtimme sen, utan resultat. Det går långsamt överallt, inkl TP-Test. Dock går nedladdningar via DC++ eller torrents fort.
  5. Jag har senaste drivrutinerna till nätverkskortet, har även provat att återställa till tidigare drivisar. Utan resultat. Det är lite jobbigt att ladda ner drivisar och sånt nu, tar tiiiid... Kopplar direkt till ADSL-modemet. Såg någon med exakt samma problem och samma nätverkskort (Realtek 8139) som gjorde en roll back som löste problemet. Det funkede dock inte för mig.
  6. Hej. Jag har problem med surfandet i Vista. När jag surfar eller laddar ner filer från internetsidor så går det extremt långsamt. Jag har BBB adsl 8/1, i verkligheten har det förut varit ca 6-7/0.7. Gör jag ett TP-TEST nu så ligger jag på typ 0.3/0.7. Upp-strömmen är alltså oförändrad. Ner suger! I DC++ och torrents är det full fart. Jag har testat att stänga av brandväggen utan resultat (använder Windows-brandväggen) Tacksam för svar.
  7. waxinator! Du är min gud! TreeSize Professional såg vad varken Visual Dir eller jag såg. Trojanjägaren A-Squared gjorde nån slags image filer som lagrades i C:WindowsTempa2archive. När jag klickade på temp-mappen kom det en pop-up som sa att åtgärden ej var tillåten för tillfället men sen öppnades den ändå. När jag hade öppnat mappen så kollade jag egenskaper på windows-mappen och då räknades alla gömda gb upp. Hursomhelst, det är konstigt att man inte såg storleken på temp-mappen innan man hade öppnat den.
  8. Ja, jag har kört "chkdsk /f c:" utan att hitta några fel. Jag har diskeeper och det ser helt enkelt ut som en full hårddisk Om jag markerar allt under C: så får jag samma resultat som med Visual Dir.
  9. Nu har jag kört Visual Dir, ett trevligt litet program, men det säger att jag bara använder 11-12gb. Fast i Dator står det nåt annat... Detektivarbetet fortsätter...
  10. Ja, jag har inaktiverat det. Jag ska prova det där programmet. Tack för svar förresten!
  11. Ja men det handlar ju om över 100gb. Om jag tar bort system restore så frigörs bara 6-7gb så det är något annat som spökar. Jag har bara installerat Vista sen awg, a-sqared, ad-aware och diskeeper. De ska inte ta över 100gb. Jag blir helt tokig på det här :'(
  12. Hej. Jag har installerat Vista på en ny Raptor 150gb för några dagar sen och upptäckte igår att jag bara hade typ 7gb ledigt på disken. Jag gjorde en diskrensning och tog bort alla återställningspunkter utom den senaste och även hibernation filen som e på 2gb. Nu har jag 13gb ledigt. Jag har inte installerat några spel eller lagrar några som helst stora filer. Om jag utforskar Dator och markerar allt innehåll och kollar egenskaper så uppgår det till 13gb. Vad är det som tar upp över 100gb? Jag kollade utrymmet som skuggkopian använder och den använder 6.8gb största tillåtna lagringsutrymme är 19gb. Otroligt tacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...