Gå till innehåll

Stalker

Medlem
  • Innehållsantal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

Stalker's Achievements

(1/8)

  1. Stalker

    Ljudproblem

    Den ena dem där hade jag tetsat förr =/ Men nu var farsan å kolla lita på den, der verkar som om det inte är drivrutinerna det är fel på. EDIT: Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio. Funkar inte, den kan inte starta.
  2. Stalker

    Ljudproblem

    Snart e de du som kan mest. Lite tålamod bara. cpqsm.exe finns inte på datorn.
  3. Stalker

    Ljudproblem

    Länkarna vi spelat efter indikerar diff problem, men inga lösningar funkar... ...behöver nog sova på saken... :- Jag funderar på att lämna datorn till farsan å låta honom formatera om den och installerar allt igen. Han kan datorer mycket mer än vad jag kan.
  4. Stalker

    Ljudproblem

    Har inte nått sånt i listan, Men när jag installerar sp30301.exe så kommer en ruta med: "cpqsm.exe har stött på problem och måste avslutas." Vad är det för nått?
  5. Stalker

    Ljudproblem

    Är inte säker :S tror det. Men nu när jag tetsa installer det igen så kom jag så långt som jag skulle starta om, efter jag starta om så kom medelande on filen som saknas.
  6. Stalker

    Ljudproblem

    Japp, det såg ut exakt så. Jag laddar ner filen i tredje länken men det grejen funkar inte. Det kommer upp ne ruta med svarar inte och den måste avslutas. Min engelska är ok.
  7. Stalker

    Ljudproblem

    Jag avinstallerade diskettgrejet, och testa installera ljudigen, men de funkar inte. Filen som saknar är "Match Realteck ADAudio File" , den kommer strax innan instalationen är klar.
  8. Stalker

    Ljudproblem

    Vad är meddelandet när det "inte går att installera" ? Är det "Realtek Audio Driver 5.10.0.5148.zip" som du laddat ned och misslyckats med ? Har du WinZip eller WinRAR att packa upp den med ? När du packat upp den, körde du Setup.exe då ? När du lyckats installera rätt drivrutin så kontrollerar vi om du har någon enhet i Enhetshanteraren med gult frågetecken. Har du det så välj att avinstallera den och låt PC'n söka efter maskinvaru förändringar. Att den saknar nån fil. men jag kan inte hitta den nån stanns. Ja det är "Realtek Audio Driver 5.10.0.5148.zip" som inte funkar. Det ändi i enhetshanteren med gul icon på är diskett grejen, men en sån har inte datorn.
  9. Stalker

    Ljudproblem

    Det var innan jag formaterade datorn.
  10. Stalker

    Ljudproblem

    Jag behöver hjälp med ljudet till Acer Aspire 1640z, Jag har laddat ner ljuddriver som hör till den frpn acres hemsida, men den går inte att installera. Så jag ladda ner samma driver fast Vista version (har XP) den gick att installera, men fortfarande inget ljud. Går jag in på kontollpanelen och kollar så säger den att de inte finns någon ljudenhet. Hur ska jag få ljud på datorn. Hjälp snarast. Tack på förhand.
  11. Precis, det är därför jag hänvisade till mig lilla guide för att reparera! Den giuden hjælper inte, det ser ju inte lika dan ut som på datonr :S
  12. Japp de funka inte, samam fel igen, det ænda vi kan gøra e å formatera. men min polare vill behålla infon på hd:n =/
  13. Guiden e inte lika dan som på daton :S Å hur gør man nya partitioner?
×
×
  • Skapa nytt...