fogerty4evr

Medlem
 • Posts

  177
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by fogerty4evr

 1. Jag fick engelskt tangentbord i Opera när jag provade senaste alfan.
 2. Du sprider osanningar. Svt hittar inte på vilka som ska betala. Det är Radiotjänst som sköter det. Du behöver inte betala tv-avgift bara för att du har dator o internet: Om din dator har ett tv-kort räknas det som en tv-mottagare och då ska du betala radio- och tv-avgift. Har din dator inget tv-kort och du bara tittar på de tv-program/tv-klipp som finns på webben, behöver du inte betala radio- och tv-avgift.
 3. Sen gör det ju inget om det tar lång tid. Man behöver ju inte sitta kvar o vänta
 4. Det beror på hur du stänger av den med knappen. Håller du den inne i flera sekunder tills den stannar så är det inte alls bra. Trycker du in den o sen släpper direkt så ska det inte vara någon fara. Då bör den göra en långsam avstängning. Dvs, inte bli snabbare än när du stänger av den via startmenyn. När jag stänger av mina datorer så använder jag alltid powerknappen. Jag antar att alla någorlunda moderna datorer har en mjukavstängningsfunktion på powerknappen. I Energialternativ på kontrollpanelen(win 7) kan du ställa in vad du vill att startknappen ska göra när du trycker in den.
 5. I väldigt många gamla laptops funkar inte Sjuan så bra. Ibland går det inte ens att installera Sjuan. Xp är ofta det enda alternativet! Sitter det inget litet klistermärke med licensnummer på din dator. Gör det det så är det inga problem att installera en laglig Xp.
 6. Det närmaste jag har hittat e detta: http://www.misco.se/product/product.aspx?P_ItemId=657682&SL_SectionID=39818#itab.657682.2 Borde välan duga
 7. Funkar felfritt hos mig. Även Sl:s reseplanerare funkar felfritt. Är din burk lite vinglig?
 8. Plextor brukar ju vara bland det bästa. http://www.webhallen.com/hardvara/105976-plextor_intern_sata_dvdrw_24x_px-880sa-svart
 9. fogerty4evr

  Spotify

  Att inte tillåta inkommande anslutningar är inte en bra ide. Spotify bygger på fildelning. Att bara ta och inte dela med sig är snålt o egoistiskt! Bättre att sluta använda Spotify i så fall!
 10. Jag ser det bara som positivt om folk använder något annat än Pyttemjuks produkter. Uppmuntra de som vill ha något annat istället!
 11. fogerty4evr

  Spotify

  Nä, knappast! Släng ut allt som har med facebook att göra. Spotify är en bra tjänst. Synd om de ska liera sig med facebook o liknande skit.
 12. Nope. Ett påstående brukar inte avslutas med frågetecken Får jag något svar på min andra fråga? Jag är nyfiken
 13. Linux? Kan vi få se källan som visar att äkta IT-nördar använder annat? För jag hoppas att du inte påstår det bara för att du tror att det är så!
 14. Alla torde väl veta vid det här laget vilket AV ollebull använder. Det är något som jag aldrig kommer att installera, mest pga hans eviga tjat Norton funkar finfint från 2009. Fruktansvärt lättdrivet! Kan inte förstå att någon tycker att Norton/Symantec är resurskrävande idag. Min erfarenhet är präxis tvärt om
 15. Det kan ju vara nysvenskar som inte kan språket så bra som går på det. Dyslektiker också kanske.
 16. Jag tycker inte tipset är dumt. Det är väl bra att kunna stänga av saker som man inte vill ha. Dock skulle han väl ha informerat om varför UAC finns. UAC är inte något måste. Man kan klara sig bra utan det. Under alla år som jag körde Xp så funkade det jättebra i alla fall. I sjuan tycker jag inte att det är så störande så jag låter det vara på.
 17. Lyssnar man på reklamradio så borde man vara glad över dåligt ljud. Helst så skulle det vara så dåligt så att det inte ens hörs
 18. Edit: Du har en knapp längst ner i vänstra hörnet som heter Paneler. Klicka på den
 19. Tack för tipset! Det kommer att bli ett av mina favoritprogram.