Gå till innehåll

perd

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av perd

  1. Vill gärna bli ägare till en Windows Vista Ultimate licens. Mvh Per D.
  2. Hej! Har problem med att det hänger sig när jag spara/kopiera filer (eps, pdf) från en Vista dator(sp2) till en XP dator(sp3) och filen/erna kommer endast över som en tmp-fil. Problemet uppstår endast från Vista till XP och inte alltid men oftas. Har McAfee på Vista datorn och Norton på XP datorn. Har provat guiden, Nätverk mellan XP och Vista + Vista och Vista, hjälpte inte. Någon som vet vad det kan vara för fel? Mvh Per D.
  3. Hej! Så då borde bästa köp vara Engelsk Vista med Svenskt språkpaket, för då får man snabba uppdatering och på Svenska eller finns det några downsides? God Jul / Per D.
  4. Hej! När den skarpa versionen av Vista SP1 kommer på Engelska (de 5 språken), kan man då installera den och köra på engelska i operativsystmet fram till den Svenska kommer 12 veckor senare? Eller blir det strul med installerade program om man idag har Vista på Svenska. Mvh Per D.
  5. Hej! Har 5 st datorer kopplade i ett nätverk via en netgear FVS338 Firewall, 3 st är med xp, 1 st med Vista och 1 st är med win. 2000. Filöverföring funkar bra mellan vista-xp och xp-2000, men mellan vista-2000 går den långsamt. Har bytt nätverkskort på 2000 datorn till ett nytt gigabit, hjälpte dock inte. Någon som har någon idé vad felet kan vara? Mvh, perd
×
×
  • Skapa nytt...