Gå till innehåll

statemachine

Medlem
  • Innehållsantal

    23
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av statemachine

  1. Hej igen! Det var "do not track" som ställde till det. Stort tack för hjälpen!!! Har även passat på att rensat bland programmen.
  2. Hej! Självklart menar jag Outlook.com:) Dessa tillägg hittar jag http://imgur.com/8aqNFEa Om det är detta du menar.
  3. Hej! När Hotmail gick över till OE fick jag problem med att bifoga filer/bilder i mina mail. Jag får upp "internet Explorer har slutat fungera". Någon som vet vad som är fel? Har w7 64.
  4. Jodå, innan jag startade tråden googlade jag och hittade VB, och jag laddade hem en utav dem. Men sedan såg jag i en tråd att det måste vara en specifik OEM version av VB som jag måste ha, stämmer det?
  5. Hej! Jodå, vi har produktnyckeln sittades på datorn. Hur går jag tillväga då?
  6. Hej! Vi har ett stort bekymmer vi skulle behöva få hjälp med. Tjejens dator (Toshiba Satellite Pro A200) behöver blåsar ur helt och hållet. Men vi hittar inte installationsskivan för som följde med (vista buisness). Någon som vet hur vi kan gå tillväga för att ominstallera burken. Tacksam för all hjälp
  7. Hej igen! Tänkte damma av min förra tråd men bestämde mig för att göra en ny istället med nya uppgifter. http://www.alltomwindows.se/forum/topic/22923-w7-fryser-vid-uppstart/page__p__173054__hl__+datorn%20+fryser__fromsearch__1#entry173054 (gamla tråden) Har haft fortsatt problem med att burken fryser, så jag bestämde mig för en tid sedan att formatera om burken för att förhoppningsvis bli kvitt problemen, För varje uppdatering som kommer med windowsupdate har datorn blivit sämre med allt fler problem. För ett par dagar sedan installerades SP1 och efter det har jag bla fått DNS Client fel, SSDP Discovery fel, minnes fel och alldeles för många andra fel. När jag surfar via Chrome så kommer det upp "väntar på cacheminnet" när burken fryser. Ofta när datorn fryser har jag sett i loggboken att det varit Kernel Power fel, har även varit andra Kernel fel. Kan det vara så enkelt att någon fysisk del är på väg att bli kaputt, att någon/några delar inte är kompatibla?! Tacksam för all hjälp
  8. Nu har jag kört med uppdateringen i drygt en vecka. Jag har lite färre frysningar, men de finns dock kvar. Har upptäckt de senaste dagarna att när jag städat datorn med CCleaner samt via Webhistorik så kan datorn frysa ganska ofta. En sak jag upptäckte för en vecka sedan var att kommer bara åt 3326MB minne av totalt 4096MB (enl resursövervakaren).
  9. Hej igen! Har nu uppdaterat, inatt när jag kommit hem igen skall jag titta lite närmare på det. En annan sak, i helgen har jag haft lite koll på hur minnena har varit och de har störtdykit till 0 ledigt minne ganska regelbundet (4-5ggr/h)och detta oavsett vad jag sysslat med. Vad kan det bero på?! Tack:)
  10. Du får ursäkta mig, men jag är helt lost i space nu... Vilken drivrutin/till vad är det jag skall leta efter?!
  11. Nätaggregatet är en ACE 480w. Jag har drivrutiner från Asus och sedan, det som kommer med Windows Update. Dum fråga men, hur går jag tillväga för att se det, samt att kopiera? En annan fråga, kan minnena ha något med problemen att göra?
  12. Hej igen! Har helt och hållet glömt att uppdatera=( Har gjort chkdsk och allt såg bra ut, tyvärr. Det mesta fryser oregelbundet, vad jag än gör. Några andra idéer?
  13. Förstår att det är åt h-te för högt, vad är det den visar, vad betyder det mer konkret, vad kan jag göra åt det?! Jodå, jag har mina bekymmer med burken. ...och jag börjar bli less på skiten. "edit" Raden där det stod 128 håller sig kompakt. De två övriga rör sig inom ett spann på 12 grader (det jag sett). Moderkortet rör sig mellan 30-42. Grafikkortet håller sig mellan 36-45 grader.
  14. Nu är jag tillbaka efter mycket jobb och sjukdom=) När jag försöker göra det så blinkar det bara till och sedan försvinner rutan. När jag öppnar som admin så kommer det upp "varning! parametern F har inte angetts" och sedan kör den en stund och försvinner sedan Vad gör jag fel?! Hoppas siffrorna säger er något, jag förstår då inte:) Monitor.txt
  15. 13 månader, rensad på damm för ca två månader sedan.
  16. Provar igen. Problemet kvarstår med att det laggar/slöar. Igår stängde datorn av sig själv. När jag tex lyssnar på musik samtidigt som jag surfar så laggar musiken och webläsarn fryser i princip varje gång. Någon som kan hjälpa till med att lösa problemet? All hjälp tas emot tacksamt.
  17. Hej igen! Nu har jag fått tillbaka problemen med att det mesta fryser med väldigt ojämna mellanrum. Tacksam för all hjälp jag kan få
  18. Hej igen! Efter lite bök så har jag lyckats uppdatera, och just nu så fungerar det fint. Tack så hemskt mycket!=) /Statemachine
  19. Hej! Det är ett hopplock i butik. Jag hade datorn inlämnad i butik för att de skulle kolla på den, men de visste inte vad som var fel. Tyckte att iom de byggde ihop den så skulle de även få ordning på den, men icke.
  20. Godmorgon! Varje gång jag startar upp datorn så hänger den sig i flera minuter. När den väl kommit igång så kan jag surfa mm i ca 10 min och sedan så låser sig allt igen och håller på med det i tid och otid. Problemet har jag haft i ca 2 månader och nu är jag rejält trött på det. Läste i ett annat forum att någon hade gjort en omformatering så jag gjorde det för två veckor sedan men problemet kvarstår. Jag har då inte en aning om vad som är problemet och hoppas ni kan hjälpa mig. Min dator kunskap är inte den bästa, så om ni kan/vill hjälpa till så får ni vara beredda på dumma frågor. AMD Arhlon II x2 250 3.0ghz 4Gb minne Apacer DDR3 1066 Asus M4a785t-m Asus ATI HD 4670 512 mb PCI-e W7 Home Premium 64 bit Tacksam för all hjälp
  21. Sir_N....Nepp, jag är inte så värst kunnig vad gäller datorer=) Förlorar inte jag en massa mail om jag kör systemåterställning? Vad är det som sker vid systemåterställning?
  22. Hej! Jag har fått ett för mig allvarligt problem med OE6. Våra två personliga mappar med en massa viktiga mail har försvunnit. Det som är kvar är de vanliga; Inkorg, Utkorg mm. Någon som vet vad som hänt, hur man kan hitta mapparna/mailen igen? Tacksam för all hjälp /Statemachine
×
×
  • Skapa nytt...