noneedforaname

Medlem
 • Innehållsantal

  8
 • Gick med

 • Besökte senast

Om noneedforaname

 • Rank

 1. Färggrann besökare i trädgården utanför Linköping, 2010-08-01.

  © FS

 2. Flitig besökare i trädgården utanför Linköping, 2010-08-01.

  © FS

 3. En av många vackra sommargäster på besök i trädgården utanför Linköping, 2010-08-01.

  © FS

 4. I tävlingsreglerna står att ni inte accepterar bidrag som är mindre än 1920 x 1080. Dags att rensa bland bidragen, med andra ord? Annat vore taskigt för oss som utelämnat goda bidrag av just den anledningen. Storleken på bilderna ska vara minst 1920x1080 pixlar. Formatet på bilderna skall vara JPEG. Större storlek på bilder accepteras, dock ej mindre. Alla tävlingsbilder skall levereras högupplösta enligt ovanstående formatangivelse för att kunna delta i tävlingen.
 5. Jag blir förvånad över svaren. Bygger de på beprövad erfarenhet? T@wo: Försök googla och hitta svar från folk som faktiskt försökt installera en Win 7-uppgradering på en ren hårddisk. Jag tvivlar starkt på att man kan dra säkra slutsatser om installation av Win 7-uppgradering utifrån hur det var med Vista. Och jag skulle absolut inte chansa. Min gissning är att du inte kan göra en ren installation med en uppgradering på samma sätt som var möjligt med Vista-uppgr.
 6. När jag markerar filer i t.ex. utforskaren (i Vista) blir filerna som bekant ljusblå, vilket är standard. Men är det någon som vet hur man ändrar denna ljusblå till en mörkare färg? Denna ljusblå är så ljus att jag ibland inte ser om objekt är markerade eller inte. Mycket ansträngande för ögonen. Tack för hjälp.