Gå till innehåll

berndt

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Kontaktmetoder

  • Hemsida
    http://
  • ICQ
    0

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

berndt's Achievements

(1/8)

  1. Problemet fixat! Efter att ha laddat ner UltimateBootCD (som jag inte fattade så mycket av) så blev det en ny dl av DrWebLiveCD, tack för tipset, den är bra. Bootade PC:n på CD och började faktiskt med att titta i Windows\System32 efter filen userinit.exe bara för att upptäcka att filen var BORTA, den fanns inte alls!! Nåväl, kopierade in den frän systemskivan och bootade om maskinen, problemet löst!!! Tack för tipsen och erat engagemang. //Berndt
  2. Vill inte tro att det är HW-fel, maskinen är ju bara 6månader gammal men visst, man vet ju aldrig. Skulle mer tro på nåt virus-aktigt, håller just på att ladda ner UltimateBoot CD. Fler ideer? Såg nåt om att ev. kunde userinit.exe vara korrupt eller nåt.
  3. Tyckte att jag skrev det ganska exakt men ok, jag kommer tillbaka till inloggningen där man väljer konto.
  4. Hej, Behöver hjälp med ovanstående. Oavsett vilket konto jag väljer så loggas jag ut direkt efter inloggning, jag hinner se bakgrunden på skrivbordet men det är allt. Spelar ingen roll om jag väljer felsäkert läge, samma sak här, även om jag väljer admin kontot. Har även provat att köra senast fungerande konfig men utan framgång. Är det nån som har en lösning på detta?
  5. Jaha, då har man testat, samma resultat som innan :'( Registreringen funkade bra men fortfarande misslyckas alla uppdateringar. Några fler bra ideer som man kan testa?
  6. Skall prova det så fort jag kommer hem! Glömde skriva innan att jag kan se att det skapas 'gömda' bibliotek typ KB873333 under C:WINNT$hf_mig$ men utan innehåll. ??? Samma 'lösning' som innan (regsvr32 wuaueng.dll)?
  7. Hej, Har 'lite' problem med att uppdatera mitt windows, har precis gjort en ominstallation. När jag försöker uppdatera den så ser jag alla uppdateringarna och de laddas oxå ner ok (tror jag) men när jag sen vill installera dom så blir alla 'FAILED' (kör en engelsk XP). Någon som har en aning om vad man skall göra? //Berndt
×
×
  • Skapa nytt...