Gå till innehåll

samyaz

Medlem
  • Innehållsantal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

samyaz's Achievements

(1/8)

  1. När jag klicka på öppna (på menyraden) t.ex. i Word och sedan klicka på pilen för att öppne sk rullgardinsmeny så hänger Word sig i ca 20sek och sedan släpper. Jag vet inte varför blir så, misstänker att något med nätverket att göra men jag vet vad ska man göra? Om jag försöker och stänga eller avbryta så det tar ännu längre tid att släppa. Tackar för svar!
  2. Hej! Jag har köpt en dator med Vista Home Premium. När jag kopplar in den till jobbets nätverk (Domian-basserat) upptäkte jag att denna version av Vista stöder edast arbetsgrupper och ej domainer även koppling till fjärrskrivbordmig finns inte . Frågan kan man på något sätt fixa detta problem utan att uppgradera till Business/Ultimate.
  3. Nu fungerar skrivare som förrut. Tack Venoms och även till dom andra.
  4. Hej igen! Venoms Hur rensar jag "printerspooler"?
  5. Det finns inga utskrifter i kö.
  6. Det fungerar bra på annan dator. Jag har även provat med alla möjliga drivrutiner utan resultat.
  7. Hej Stenis Det är när skrivare börjar blinka. Reaktionen tid mellan utskrift till att skrivare börjar blinka är väldigt kort -under 1 sek.
  8. Jag har bytt till nyare drivrutiner till min skrivare HP 1160 då utskrifter har blivit mycket långsammare. Jag har provat återinstallerar gamla drivrutiner men utan resultat. Jag har provat med LP1 och USB. Kan nån veta varför blir det så. (jah win XP)
  9. t.ex jag kan inte öppna: http://www.törnebohm.se
  10. På vissa datorer kan jag komma in på domainer som innehåller åäö bokstäver men som jag har sagt inte på alla datorer då får jag felkod 404. Alla datorer har IE7.
  11. Datorn hänger sig direkt när jag öppnar Huawei 3g programmet. Detta har börjat efter sp3 installation. Jag har intallerat om win xp pro och har uppdaterat alla drivrutiner på min Sony Vaio. Jag har ett pc-kort Huawei 3g E620 från Telia.
  12. Är det fortfarand inga som kan lösa det?
×
×
  • Skapa nytt...