Cacke

Medlem
 • Innehållsantal

  338
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Cacke

 • Rank

 1. kan man visa hela skärmen hela tiden med chromecast som med hdmi sladd på tvn? isåfall hur?
 2. vad har bilder för format som man tar med mobiltelefon, digital kamera och platta? är de jpg?
 3. Finns de något program till windows 10 som typ kan exportera alla bilder från en gammal slö acer dator till en usb sticka? Det är inte säkert att bilderna som hon vill ha kvar finns bara i mappen bilder och skrivbordet. Vågar man avinstallera program som hon inte kört på länge eller alldrig och hur kan man kolla när eller om program är använt? Datorn hade en massa program installerade iförväg prcis som min hp. Vilket program kan visa om acern har flera säkerhets program installerade? Går de att defragga en sdd hårddisk? för jag har läst att man inte ska göra de och jag vet inte om den har de. Mer frågor har jag inte just nu.
 4. Finns detta program eller liknande till Android ?
 5. Google Chrome också för de dyker upp en massa popups som dyker upp på nytt direkt när man stängt av dom. Chrome rekomenderas av många men den är inge bra pga alla fönster man måste trycka på för att kunna göra de man höll på med. Dom dyker upp direkt när man har stängt av den förra. Vilken webbläsare ska man köra?
 6. Du förstod rätt men de är lättare sagt än gjort för mig.
 7. konstig fråga kanske men kan jag koppla min bärbara dator i min stora miditower för att kolla med crystaldisk om den hårddisk som finns i miditowern är trasig? för jag hann formatera den i tron att den var trasig så jag tänkte föra miditowern till återvinningen på min bärbara var de bara något virus som gjorde att den plinga och hackade
 8. Är de bara jag som är utsatt för de problemet på två olika datorer med två olika mus: ar ? Inget sätt att fixa de på?
 9. health status är good enligt ditt program och min dator är inte ens två månader gammal. kan man installera om en mus? de är en trådlös Sandstrom med ett danskt Ö. jag har provat med nya batterier men de hjälper inte. den hackar som sagt och man får klicka många gånger för att starta ett program eller klicka på en länk på internet
 10. Nu har min laptop börja hacka och plinga som min stationära dator gjorde på slutet? Är de något känt problem ? avinstallerat för mycket ? program som kråckar ? för mycket säkerthets program ? Detta händer när jag flyttar på muspekaren.