Cacke

Medlem
 • Innehållsantal

  332
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Cacke

 • Rank

 1. Du förstod rätt men de är lättare sagt än gjort för mig.
 2. konstig fråga kanske men kan jag koppla min bärbara dator i min stora miditower för att kolla med crystaldisk om den hårddisk som finns i miditowern är trasig? för jag hann formatera den i tron att den var trasig så jag tänkte föra miditowern till återvinningen på min bärbara var de bara något virus som gjorde att den plinga och hackade
 3. Cacke

  hackar och plingar?

  Är de bara jag som är utsatt för de problemet på två olika datorer med två olika mus: ar ? Inget sätt att fixa de på?
 4. Cacke

  hackar och plingar?

  health status är good enligt ditt program och min dator är inte ens två månader gammal. kan man installera om en mus? de är en trådlös Sandstrom med ett danskt Ö. jag har provat med nya batterier men de hjälper inte. den hackar som sagt och man får klicka många gånger för att starta ett program eller klicka på en länk på internet
 5. Cacke

  hackar och plingar?

  Nu har min laptop börja hacka och plinga som min stationära dator gjorde på slutet? Är de något känt problem ? avinstallerat för mycket ? program som kråckar ? för mycket säkerthets program ? Detta händer när jag flyttar på muspekaren.
 6. Är ett sådant prg dyrt?
 7. Jag tänker skanna in text dokument. Med vad redigerar man text med?
 8. Finns de gratis program att ladda ner som kan skanna in text och så kan jag ändra och lägga till text samt skriva ut de. På 90 talet praktisera jag på ett företag som gjorde såna uppdrag så jag vet att de finns men jag vet inte om dom är gratis numera.
 9. ok. Hur inaktiverar man musplattan om jag har en usb mus i control panel går de inte borde ha köpt en vanlig dator för jag kan inte ens göra ett frågetecken på min hp pavilion
 10. HP Support assistant kan inte installera något som de programmet föreslår att jag ska installera. De heter hp jumpstart. Är de viktigt att ha och hur fixar man de?
 11. jag kopierade en rad ur mitt kvitto HP14BF083NO HP PAV PEN-4415U/4GB/128GB/14F 5495,00 kr Är de mer en platta?
 12. Har använt den för andra gången men jag undrar om jag vart lurad för jag valde den expiditen pratade väl om och idag installerade jag bluestacs som är emulator för android och två appar men ena appen går så segt att jag inte kan logga in. Ska kolla vilken som kosta de jag köpte i fredags och kolla vad min dator är... med vilket program ser jag vad de är för moderkort osv i den? Borde väll formatera den fast ska man de om de är en SDD?
 13. Cacke

  Guide? manual?

  Jag efterlyser ett dokument som beskriver hur man kan snabba upp en dator som går trögt eller låser sig. Har alltid fått hjälp med de förut. Finns de någon sådan tråd? för jag minns inte.