Cacke

Medlem
 • Innehållsantal

  327
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Cacke

 • Rank

 1. Är ett sådant prg dyrt?
 2. Jag tänker skanna in text dokument. Med vad redigerar man text med?
 3. Finns de gratis program att ladda ner som kan skanna in text och så kan jag ändra och lägga till text samt skriva ut de. På 90 talet praktisera jag på ett företag som gjorde såna uppdrag så jag vet att de finns men jag vet inte om dom är gratis numera.
 4. ok. Hur inaktiverar man musplattan om jag har en usb mus i control panel går de inte borde ha köpt en vanlig dator för jag kan inte ens göra ett frågetecken på min hp pavilion
 5. HP Support assistant kan inte installera något som de programmet föreslår att jag ska installera. De heter hp jumpstart. Är de viktigt att ha och hur fixar man de?
 6. jag kopierade en rad ur mitt kvitto HP14BF083NO HP PAV PEN-4415U/4GB/128GB/14F 5495,00 kr Är de mer en platta?
 7. Har använt den för andra gången men jag undrar om jag vart lurad för jag valde den expiditen pratade väl om och idag installerade jag bluestacs som är emulator för android och två appar men ena appen går så segt att jag inte kan logga in. Ska kolla vilken som kosta de jag köpte i fredags och kolla vad min dator är... med vilket program ser jag vad de är för moderkort osv i den? Borde väll formatera den fast ska man de om de är en SDD?
 8. Cacke

  Guide? manual?

  Jag efterlyser ett dokument som beskriver hur man kan snabba upp en dator som går trögt eller låser sig. Har alltid fått hjälp med de förut. Finns de någon sådan tråd? för jag minns inte.
 9. Cacke

  Guide? manual?

  Finns de någon guide eller manual på internet som går igenom steg för steg hur man kollar vad som kan låsa en dator som har Windows 10 så vill jag ha den även för datorer som har blivit långsamma.
 10. Cacke

  bokmärkes filen i Android?

  Vad heter bokmärkesfilen som finns i Android?
 11. Cacke

  Android är störst

  Blir tokig på ljudet av instagram som har samma ljud som sms i Android plattan. Hur stänger man av ljudet i instagram?