Cacke

Medlem
 • Innehållsantal

  322
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Cacke

 • Rank

 1. HP Support assistant kan inte installera något som de programmet föreslår att jag ska installera. De heter hp jumpstart. Är de viktigt att ha och hur fixar man de?
 2. jag kopierade en rad ur mitt kvitto HP14BF083NO HP PAV PEN-4415U/4GB/128GB/14F 5495,00 kr Är de mer en platta?
 3. Har använt den för andra gången men jag undrar om jag vart lurad för jag valde den expiditen pratade väl om och idag installerade jag bluestacs som är emulator för android och två appar men ena appen går så segt att jag inte kan logga in. Ska kolla vilken som kosta de jag köpte i fredags och kolla vad min dator är... med vilket program ser jag vad de är för moderkort osv i den? Borde väll formatera den fast ska man de om de är en SDD?
 4. Guide? manual?

  Jag efterlyser ett dokument som beskriver hur man kan snabba upp en dator som går trögt eller låser sig. Har alltid fått hjälp med de förut. Finns de någon sådan tråd? för jag minns inte.
 5. Guide? manual?

  Finns de någon guide eller manual på internet som går igenom steg för steg hur man kollar vad som kan låsa en dator som har Windows 10 så vill jag ha den även för datorer som har blivit långsamma.
 6. bokmärkes filen i Android?

  Vad heter bokmärkesfilen som finns i Android?
 7. Om inte msert.exe hittar något. Kan man säga att datorn är virusfri?
 8. För att den låser sig både vid uppstart och i Windows och enligt seagate for Windows så skulle jag göra en backup för den har dåliga sektorer på hårddisken.
 9. Jag betalar helst inte räkningar med min platta för de är så dålig upplösning på skärmen om de heter så.
 10. Tack, nej min ungdomstid är förbi så jag kommer att surfa, se fim och skriva ut. De är väll de.
 11. Printer port ( Brother DCP-7030 ) USB port Wifi 15,6" skärm cd dvd eller blueray spelare hdmi port spegel fri skärm gärna med möjlighet att sätta ett simkort i (finns på marknaden men efterfrågan var inte så stor av datorer med plats för simkort) bredbands uttag Önskar jag.
 12. Jag ändrar frågan, finns de någon dator konfigurator för bärbara
 13. Vill ni se vad den ska innehålla så får jag veta om den är billig eller dyr?