Cacke

Medlem
 • Innehållsantal

  359
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Cacke

 • Rank

Senaste besökare till profilen

7 015 profilvisningar
 1. Har försökt så många gånger så jag har gett upp och fråga om de finns någon app för att fixa bilden.
 2. finns de fixit för datorbild på en tv med hdmi sladd?
 3. Hur accepterar man kakor och aviseringar för alltid? den frågar ofta.
 4. Jag vill ha en sms app till windows 10 så vilka eller vilket sökord ska jag använda eller har ni några förslag på appar som man kan skicka sms till vanliga mobiltelefoner?
 5. Hur stänger man av refresh i Avast secure browser för den laddar om hela tiden så jag hinner inte klicka på appfönster i hotmail för att komma in i onedrive?
 6. Är vpn lagligt? En bekant tyckte för många år sedan att jag skulle skaffa de men jag tänkte att de inte är värt de för det går ändå att se vad man gör och har gjort men jag vill ha en känd/populär vpn för windows och android för att lura tinder och netflix. Den ska vara enkel att använda och att man kan betala tex 1 år framöver.
 7. De fungerar inte för mig så min nästa fråga är hur kan jag ställa in så att en mapp är förvald så när man höger klickar och väljer send to skickas till en och samma mapp? min windows är på engelska
 8. jag vet inte om de är fel version av programmet eller för lätt men den grupperade inte mina bilder.
 9. Jag vill ha ett program som letar fram alla bilder med mitt ansikte. jag tänkte leta på hårdiskar ej internet. Finns de? Grats?
 10. Jag köpte de med hjälp av någon 1 år framåt. Men finns de någon snabbare filhanterare? som är ÄKTA eller inte pirat?
 11. Hade 1 år gratis office paket i min hp dator och jag känner att jag borde förenkla mitt liv genom att köpa/aktivera de men är det säkert att göra de via internet? På vilka sätt kan man köpa de? Varför söker file explorer i flera timmar? Är de någon bugg i windows egna filhanterare? Finns det andra filhanterare?