Cacke

Medlem
 • Innehållsantal

  351
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Cacke

 • Rank

Senaste besökare till profilen

6 914 profilvisningar
 1. De fungerar inte för mig så min nästa fråga är hur kan jag ställa in så att en mapp är förvald så när man höger klickar och väljer send to skickas till en och samma mapp? min windows är på engelska
 2. jag vet inte om de är fel version av programmet eller för lätt men den grupperade inte mina bilder.
 3. Jag vill ha ett program som letar fram alla bilder med mitt ansikte. jag tänkte leta på hårdiskar ej internet. Finns de? Grats?
 4. Jag köpte de med hjälp av någon 1 år framåt. Men finns de någon snabbare filhanterare? som är ÄKTA eller inte pirat?
 5. Hade 1 år gratis office paket i min hp dator och jag känner att jag borde förenkla mitt liv genom att köpa/aktivera de men är det säkert att göra de via internet? På vilka sätt kan man köpa de? Varför söker file explorer i flera timmar? Är de någon bugg i windows egna filhanterare? Finns det andra filhanterare?
 6. Finns de forum för android precis som för alltomwindows?
 7. jag har en router/modem en bärbar dator två surfplattor en chomecast när jag gick in på fileexplorer/network så stog de att de var en sony telefon uppkopplad fast mig veterligen så äger jag inte en sony så jag googla och de stod att who is on my wifi var ett bra program men då måste man veta vad sina enheter heter "last computer name". hur kollar man vad mina enheter heter? och kan man ändra namnet?