Cacke

Medlem
 • Posts

  372
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cacke

 1. Min tv som jag använder som skärm är 24" 19" är mammas dator och den känns bättre än min lilla hp. De fanns en uppsjö av skärmar så jag vet inte vilken teknik som är bäst. Kommer ej att spela så fps är inte viktigt.
 2. är en skärm som är bra för film och bild även bra för en som har fått dålig syn? har ej ännu köpt skärm av många orsaker. sen med vilket windows 10 program kan jag använda samsung galaxy tab a? gärna gratis eller betala 1 gång.
 3. De var det jag menade Cecilia. Kan man importera de som man har sparat till sitt nya användarkonto?
 4. nja konstiga är att innan jag valt mitt användare konto så ryms allt i tvn?
 5. Det har inte med media att göra, det är allt i windows 10 som inte ryms i min tv men jag ska nog köpa en större laptop med vissa specs. Var på internet kan man hitta en datorkonfigurator för laptops om de finns?
 6. Tack men jag kom inte på ändå.
 7. 1920x1080 scale and layout 150% som är rekomenderad syncmaster p2470 hd står de på min tv har jag svarat på dina frågor så du kan hjälpa?
 8. när jag startar datorn så blir bilden för hög och för bred för att visas på min samsung tv som är kopplad ihop med datorn
 9. Har försökt så många gånger så jag har gett upp och fråga om de finns någon app för att fixa bilden.
 10. finns de fixit för datorbild på en tv med hdmi sladd?
 11. Hur accepterar man kakor och aviseringar för alltid? den frågar ofta.
 12. Jag vill ha en sms app till windows 10 så vilka eller vilket sökord ska jag använda eller har ni några förslag på appar som man kan skicka sms till vanliga mobiltelefoner?
 13. Hur stänger man av refresh i Avast secure browser för den laddar om hela tiden så jag hinner inte klicka på appfönster i hotmail för att komma in i onedrive?
 14. Är vpn lagligt? En bekant tyckte för många år sedan att jag skulle skaffa de men jag tänkte att de inte är värt de för det går ändå att se vad man gör och har gjort men jag vill ha en känd/populär vpn för windows och android för att lura tinder och netflix. Den ska vara enkel att använda och att man kan betala tex 1 år framöver.
 15. De fungerar inte för mig så min nästa fråga är hur kan jag ställa in så att en mapp är förvald så när man höger klickar och väljer send to skickas till en och samma mapp? min windows är på engelska
 16. jag vet inte om de är fel version av programmet eller för lätt men den grupperade inte mina bilder.