Gå till innehåll

Cacke

Medlem
  • Innehållsantal

    413
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Cacke

  1. Cacke

    KB5032278

    Vad är KB5032278 för uppdatering i windows 10 för de blir bara error när jag försöker installera? Behövs den uppdateringen?
  2. Kan man köpa windows 10 ultimate eller har de slutats sälja? jag vill ha engelsk version.
  3. hej jag vill beställa hem i brevlådan ett usb minne med windows 7 äkta? helst engelsk version för det är ju mest på engelska idag går de?
  4. kan man synka de till onedrive för de har jag haft mer än 13 år
  5. alla dessa lösenord och användarnamn, vilka appar finns som kunde spara lösenord, användarnamn, pinkoder samt sidorna som de tillhör? och skapa nya?????????
  6. kontot fanns men kan jag se när de skapades???
  7. Går de att hitta sitt Microsoftkonto i windows eller var kan jag logga in på de?
  8. Innan viruset kom loggade jag in länge på min mail adress när jag skulle in i windows 10 nu loggar jag in bara med namn. Jag vet inte hur jag kommer tillbaka till de första ifall de är någon skillnad. Vilka säkerhets appar ska man ha?
  9. Jag får prova mig fram men vad var det för nummer man skulle skriva i url adress fältet? Jag har inte medvetet valt att spela in något men de kan hända?
  10. jag har 2 datorer 1 chromecast 2 digtalboxar 1 surfplatta 1 mobil tvn har inte internet men de har dom andra min router är inne i ett fullt föråd så kan jag ändå på något sätt se username och password så jag kan byta password på min router? utan att ta fram den? de som brukar hända är att ibland kopplas chromecast på men sen händer de inge mer och de andra är att de byts kanaler när jag sitter vid tvn och ibland när jag lämnar på allt över natten så har de hänt något. När jag var ung så fanns netbus som man kunde styra andra datorer med, kan de vara något sånt? Är spybot ff bäst?
  11. säkerhetskopieringsprogram? Vad finns de för bra prg för Android och Windows 10
  12. Jag har sync på i Google chrome beta och bokmärkte alla flikar så kommer allt att försvinna om jag avinstallerar Google chrome beta i Android?
  13. Jag vill bara kunna använda internet med en tydlig och skarp bild med en dator tangentbord och dator mus? Jag har aldrig använt en tv med internet och aldrig sett någon annan göra de. Jag är väll less på strulet
  14. Finns de en webbläsare som fungerar i windows 10 och android, som kan importera bokmärken från alla webbläsare? som kan skicka bokmärken och inloggnings uppgifter till onedrive? för backupp om de blir korrupta filer igen.
  15. med en dator kan du surfa fritt och med en internettv kunde man inte göra mer än vissa begränsade saker skrev man
  16. Ja som rubriken lyder så vill jag köpa en internetbox till min tv som jag kan surfa fritt på min tv med hjälp a mus & tangentbord? Vad kallas dom Dreambox? Något lagligt iaf?
  17. Syftet med en app som Phonelink, Telefonlänk är väll att läsa och svara på sms meddelanden i windows som kommer till android telefon. Jag vill eller behöver en windows 10 app för att svara på sms i "Jag ringer" 6s via windows 10. Jag har fått en gammal telefon som fungerar bra men jag ser dåligt och har svårt att svara med iphone 6s men jag gillar inte apple datorer och köpa en för att ev svara på sms är dyrt och jag gillar inte att hållar på med apple dator. Om jag är svår att förstå så översätter jag från finska har jag fått höra.
  18. funka phonelinc oavsett märke och modell? även om de är iphone 6s? på andra datorn har jag phonelinc som jag använder på tab a
  19. ett program som visar vad som kräver dator resurser så kan jag optimera den så mycket de går för jag är nöjd med denna gamla Acer för jag ser bra med den.
×
×
  • Skapa nytt...