Gå till innehåll

Wittlock

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Wittlock's Achievements

(1/8)

  1. Det är ett Windows som installerades i fel partition ( partition D ), Sen installerade jag ett nytt i partition C, som är det Windows som används nu. Har sedan försökt ta bort det felinstallerade och har nu med hjälp av ett program som heter Unlocker lyckats med att ta bort allt utom filerna flash9c.ocx & flashutil9c.exe .Dom finns ju oxå i system32 mappen i det aktiva Windows xp, kan det vara så att dom filerna är samma som används i det operativsystemet?
  2. Godkväll alla! Har ett litet problem. Har en dator med dubbla uppsättningar Windows xp på, en på c partitionen som är det program som används och ett på partition d som är inaktivt. Vill ta bort det inaktiva men det erkar inte gå. har försökt ta bort skrivskyddet på det ( om det nu hhar nån betydelse ) men det går inte. Har oxå försökt i felsäkert läge men det går inte heller. Finns det någon som kan komma med lite goda råd? Tacksam för svar!
  3. Orkade inte hålla på och forska mer så jag ominstallerade Wondows. Tack i alla fall för hjälpen!
  4. Kör med Windows brandvägg och Nod32, har scannat datorn med Nod32, spybot search and destroy, Uniblue spyerasier och CCleaner. Kollat Hijacktislogg på hijackthis.dk. Har inga spyware eller virus, har helt enkelt strulat till det bär jag tagit bort nåt program manuellt eller testat nåt reg. cleanerprogram. Kan helt enkelt inte öppna vissa sidor tex. funlight.se, där står att man måste ha flashplayer 8. Där finns oxå länk till Adobes nerladdning av flashplayer men det händer inget när jag försöker ladda ner den.
  5. Hej alla! Är ingen hejare på det här med datorer och tror jag har ställt till det lite för mig. Det började med att jag avinstallerade nåt program ( tror det va Kaspersky ), efter det kan jag inte äppna bilder genom att klicka på dom, kan inte öppna vissa länkar om jag är på en sida och skall till en annan. Även sökfunktionen i Windows har försvunnit, ser bara den lilla hunden som viftar på svansen neb får inte upp xökfunktionen, Snälla, nån spm vet vad det kan vara för fel & kan hjälpa mig? Tacksam för hjälp! Edit. kan det ha något att göra med ActiveX ? Har försökt ladda ner en ny sådan, men då händer det inget när jag trycker på nerladdningsikonen .
×
×
  • Skapa nytt...