Gå till innehåll

SVargo

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

SVargo's Achievements

(1/8)

  1. Kan inte byta mitt tema, för jag har inte kvar temat då.. ;/ så vågar inte ;P Jag kan inte ha större upplösning. ;/
  2. Tja, jag har ett litet problem när jag går in på Verktyg -> Inställningar. Som ni ser på den bilden här under så kan jag inte se längre ner än till Rensa alltid ut känslig data.... Finns det ngt sett att fixa det? eller kan man skrolla ner där på ngt sätt?
  3. Tack landsfiskalen.. Det funka
  4. Tja, igen.. ;p En massa strul med nya bärbara kan man säga.. Men igen, har jag en fråga, varje gång jag går in på mina dokument och sen trycker på en mapp, ex, Mina Bilder, så kommer sök grejen fram. ;/ Jag fattar ingeting. Ngn som har en aning varför det blir så? Aja tack på förhand!
  5. Ok, tack.. Ska testa alla.
  6. SVargo

    Login hängning

    Hej.. Min data typ hänger sej eller vad man ska säga när jag loggar in, men om jag trycker ctrl+alt+dlt o sen logga ut. så loggar den ut, men om jag loggar in igen, då funkar det. Det blir samma sak varje gång.. Bara jag loggar in o ut o sen in igen så funkar det normalt, men inte när jag loggar in första gången. Det ända som syns är min bakgrund, inget mera. ;/ även om jag tar upp aktivitetshanteraren och sen tar Ny Aktivitet (kör..) o skriver explorer så funkar det inte iaf.. Fattar ingeting.. Ngn som vet vad som kan ha orsakat detta eller vet hur man fixar det? Förlåt om jag skriver lite konstigt, jag har problem o förklara mej ibland. haha
  7. Nej Landsfiskalen.. Det funkade. Tack.. Asså jag hade bara tagit bort dom onödiga fontsen som jag inte ville ha kvar längre. För dom sölade bara upp datan. Sen måste jag ha ställt in ngt annat konstigt. Men nu funkade det. Tack! Tack ITTOJO iaf.
  8. SVargo

    Hjälp tack :)

    Tja.. Jag hållde på o kollade runt lite på min data. Så jag antar att jag förstörde lite när jag gick in på Start->Alla Program->Tillbehör->Systemverktyg->Teckenuppsättning .. Så här ser det ut när jag går in på vilken mapp som helst. ;/ btw, jag hållde också på o mixa med alla mina fonts, jag tog bort lite fonts från vanliga mappen och la in den i en mapp på Mina Dokument, för jag hade läst att man kunde göra det för att speeda upp datorn lite vid start av datorn. Ngn som har ngn ide hur man fixar tillbax till vanligt? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...