Gå till innehåll

Art Vandelay

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Art Vandelay

  1. Hej, Jag har ett problem med Windows. Jag upptäckte nu ikväll att Windows fryser totalt (så man inte ens kan flytta på muspekaren eller få fram Aktivitetshanteraren) några sekunder efter man stoppar uppspelningen av DVD:er och DVD-filer. Jag har prövat med både ffdshow och K-Lite Codec Pack och det blir likadant i båda. Det händer i både VLC, Media Player Classic och WMP och problemet inträffar ej med några andra sorts videofiler. Någon som har någon aning om vad detta kan bero på och hur man åtgärdar felet? Info om min dator: OS: Windows XP Professional SP2 (med alla uppdateringar) CPU: AMD Athlon 64 3500+ Minne: 2 GB DDR GPU: GeForce 7600 GS Edit: Har nu testat med Nvidias Pure Video-avkodare och med några olika AC3-avkodare men samma fel inträffar ändå.
  2. Om disken är formaterad i FAT32 så finns det en filstorleksgräns på 4 GB. Konvertera disken till NTFS (utan dataförlust) med detta kommando i Kommandotolken: convert [enhetsbokstav]: /fs:ntfs T ex så här, om din disk har enhetsbokstaven H: convert h: /fs:ntfs
  3. Har nu kommit hem och datorn var kvar där den var när det krashade förut. Den har precis samma IP-address som tidigare. Jobbdatorn kör även den XP Pro och jag har ingen Vista-burk hemma. Min dator körde Vista Home Premium ett tag för några månader sedan men det har jag tagit bort (formaterat.)
  4. Jag ser ingen omstartsknapp på Vista-skärmen, så jag har inte kunnat pröva.
  5. Men jag har ju en permanent IP-address som bara byts om jag byter MAC-address på routern. Sedan så stod ju mitt användarnamn där.
  6. Hej, Jag har loggat in från jobbet till min hemdator (som kör Windows XP Professional) som jag har gjort många gånger tidigare och det fungerade som vanligt fram till att den helt plötsligt krashade tillbaka till skrivbordet. Efter det så kommer det fram en engelsk Windows Vista Ultimate-inloggningsskärm (med fungerande knappar och fönstret som kommer upp när man klickar på "Accessablity"-knappen har Vista Basic-utseende. Mitt användarnamn stod där tidigare men när jag prövade nu stod det bara Administrator och Other user. Den accepterar inte mitt lösenord. Vad fan kan ha hänt!?
×
×
  • Skapa nytt...