Gå till innehåll

Hermatom

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Hermatom's Achievements

(1/8)

  1. Jo, min stationära dator strulade ihop för ett tag sen, men jag har min bärbara så jag klarar mig, hursomhelst så fick jag för mig att fixa den gamla burken idag, och en polare kom hit för att hjälpa mig, tog med sig lite reservdelar osv. Problemet innan var att datorn dog sisådär en minut in i bootningen, men visste inte riktigt vad det var, men vi tror det är processorn. Hursomhelst så bytte vi moderkortet till ett av hans gamla, och då dog inte datorn längre, dock verkar det ha hänt något med min C: disk, så windows gick inte igång, utan den rebootade. Jag hade iaf en sprillans ny hdd som vi då kopplade in, på 750 gb. Eftersom jag hade nån spärr på mitt gamla moderkort som gjorde att man till synes ej kunde köra hårddiskar på 250+ gb så hade jag ett kontrollerkort jag körde igenom. Dock så är det lite problem även med detta moderkortet, för när vi försökte installera windows på den nya disken och bootade med skivan så gick det inte att installera windows pga att det inte fanns några hårddiskar inkopplade. Vi har provat båda diskarna och kopplat både via kontrollerkort och rätt i moderkortet via S-ATA, men har ännu inte gått att finna någon hårddisk att installera windows på. Vi har heller inte hittat något konkret i BIOS heller som vi kan pilla på riktigt. Är det någon som haft samma problem eller vet vad vi kan göra? Skulle vara hemskt tacksam isåf MVH Richard
  2. Hahaha, allvarligt, vad korkad jag känner mig. Jag var mest inne på att det var UAC eller nåt som blockade alltihop. Tack för hjälpen, även om den var ack så simpel =)
  3. Efter många om och men och mycket fixande och trixande, där jag tillslut havererade mitt fingerscanningsprogram och fick göra en systemåterställning är jag tillbaka på ruta 1. Har gått in och kollat med dessa evinnerliga behörigheter och allt fackspråk i hjälpavsnitten framstår som ren grekiska för mig. Nu är saken såhär, att jag är enda kontot på datorn och har således alla behörigheter och så vidare, likförbannat så finns det bara skräp i "C:UsersRichard" ingen appdata och ingenting, bara saker i stil med "Mina filmer". Så snälla, om någon datorguru där ute kan säga vad jag ska göra, vart jag ska ändra för att få "riktig" full behörighet, så skulle jag vara evigt tacksam, för det är drygt som fan att göra systemåterställningar för att man är för inkompetent. Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...