Gå till innehåll

jg99

Medlem
  • Innehållsantal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av jg99

  1. När jag klickar på en fil som ska ska laddas ner på en sida fungerar det bra ibland, jag får upp spara som. Oftast hänger sig explorer 7 och jag får klicka på rött kryss, avsluta och vista ultimate säger att programmet har slutat fungera, försöker hitta en lösning. Jag har tvingats installera opera 9.23 för att kunna ladda ner filer, och då går det bra. Ett exempel där jag har problem är vid nerladdning av ati:s nya drivrutiner från ati:s hemsida. Någon som har detta störande problem mer än jag? :
  2. När jag skapar rss feeds på min sida www.rankorsystem.se så visas alla 19 rss nyheterna när explorer 7 frågar om jag ska prenumera på nyheterna. När jag svarat ja visas bara den senaste rss nyheten. Vart tog de andra 18 rss nyheterna vägen? De visas inte när jag klickar på visa alla.... :-[
  3. När jag kört vista några timmar med 5 program igång tar minnet slut. Jag märker det genom att det inte går att starta fler flikar i explorer 7, det går inte ex att klicka höger i utforskaren, välja kopiera fil mm. Enda sättet att fixa detta är att stänga program, stara om dom. Någon som drabbats av detta, och hur har ni gjort för att lösa det? ???
  4. Stenis skriv ju den här bra artikeln "Felsöka och analysera dump-filer", men jag hittar inga dumpfiler, varken i windows-mappen eller minidump-mappen, någon som vet var dumparna kan finnas?
  5. Google är bra, hittade denna artikeln och löste det själv. http://support.microsoft.com/kb/927524/sv Man kan alltså installera xp drivrutiner i vista...
  6. Jag har en CREATIX 802.11g Wireless Adapter 2.1.14.2 inbyggd i datorn. Den vill jag ha igång med vista, men det går ej. Det enda som finns är en gammal xp drivrutin med en inf-fil, men den går ej att installera i vista, någon som gjort detta tidigare?
  7. Jag har grafikkort ATI Radeon X850XT
  8. jg99

    Program files

    Det verkar som man får leva med problemet, men irriterande är det. I xindows xp professional var det ej så här rörigt. :
  9. jg99

    Program files

    I den vista ultimate version jag har installeras program till d:programfiles och ej d:program. I början bytte jag till d:program men har struntat i det när jag installerar nya program. Om jag tittar i utforskaren finns det två st d:program, men den sista är d:programfiles som visas vid installation. Varför blir det så här? och hur kan jag göra för att bara få ett d:program. Jag kör svensk vista ultimate.
  10. När jag kör igång winamp och datorn varit igång några timmar sprakar ljudet något enormt, sedan hackar det och till slut hör man inte låten. Vista fungerar sådär, jag tog ner drivrutinen från creatives hemsida, finns ingen nyare. Ett annat enormt störande problem är att skärmen ej ritas om i ett visst program. När man gör suddnings-rörelser med musen framför programmet kan man se allt data på skärmen, grafik-kortet klarar ej av att uppdatera bildytan.
  11. Alla dessa blue-screen som kommer emellanåt, någon som vet om det finns någon lösning? :-
  12. Intressant det där att koppla om jacket. I mitt fall kommer signalen till huset från telestationen och borde gå in på nederdelen av dosan och på ovansidan borde kablarna gå ut till köket, ska se om jag kan byta detta ikväll. Jag har ej sett hur det är kopplat i dosan nu, men är det så enkelt är det värt att prova.
  13. Hej alla. Jag har enorma problem med min vista-maskin. Den får blue-screen titt som tätt, den tappar kontakten med routern titt som tätt. Jag kör remote mha www.logmein.com och detta fungerar två dagar av fem i veckan, sedan lägger den av. Vista-installationen gjordes på en ren partition för två månader sedan, har inte jättemycket installerat, men ändå lägger datorn av. Jag har ett löst usb-nätverkskort/mottagare dlink dwl-132, 108 mbs. När jag installerade vista kunde installationen ej känna av det inbyggda trådlösa nätverks-mottagaren. Någon som har en bra ide hur jag löser problemen. Jag får väldigt många dropouts hela tiden, kan bero på att adsl-modemet ej är kopplat på första kontakten i hsb-lägenheten. Någon har dragit ett extra-jack innan jag flyttade in och nu är det detta som är huvud-jacket. All windows update är körd. Jag läste något om microsoft update catalog som stenis skrev, men det är rätt tidsödande att gå igenom komponenterna. Någon som har en bra ide hur lösa hängningarna?
×
×
  • Skapa nytt...