Gå till innehåll

sarfog

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

sarfog's Achievements

(1/8)

  1. Tack för tydligt svar! Kan jag köra igång systemavbildningen även om windows inte startar? Eller behöver jag systemreparationsskivan då?
  2. Jag har läst flera inlägg på forumet om säkerhetskopiering men jag kan fortfarande inte förstå skillnaden mellan systemavbildning och återställningsenhet. Som jag har förstått gör systemavbildningen en ögonblicksbild av datorn där operativ och installerade program finns med. Avbildningen kan jag läsa in genom reparation av operativet om något går fel. Stämmer detta? Gör återställningsenheten samma sak? Alltså en kopia av operativsystem och installerade program eller återställer den till leveransskick? Sedan så undrar jag också hur systemreprationsskivan kommer in i bilden?
  3. Tack för idén, men det blev tyvärr samma resultat även när jag gjorde en ren start och sedan körde installationen.
  4. Jag har en Asus M70VN som har några år på nacken vilket gör att det inte finns några guider för den och windows 8.1. Prestandamässigt så ska den klara av att köra Windows 8.1. Skydrivelänken ska vara öppen för alla utan att kräva inloggning, testade just på en annan dator och då funkade det. Jag får tyvärr inte bifoga filen direkt här i forumet, annars hade jag gärna gjort det. Bifogar loggen som pdf här istället. WindowsUpdate.pdf
  5. Jag har Nvidia GeForce 9650M GT och jag avinstallerade alla Nvidia-program förutom deras kontrollpanel då den hängde ihop med drivrutinen. Jag har Microsofts mus och tangent, men jag avinstallerade även programvaran till den. Dock blev resultatet det samma, fastnade på förberedelser för drivrutiner. Jag har gått igenom installerade program på min dator och kan inte hitta något mer att avinstallera. Jag gjorde skärmdumpar på mina installerade program och lade dem i Skydrive-mappen som du gärna får titta på och se om det är något mer jag borde testa att ta bort. Jag är tacksam för hjälpen!
  6. Tack för tipset Jag nollställde BIOSet men resultatet blev det samma tyvärr. Datorn hängde sig igen när det förberedde för enheter och jag får samma felkod. Några fler idéer?
  7. Jag har nu gjort ett tiotal försök med att uppdatera till Windows 8.1 från Windows 8.0 utan att lyckas. Samtliga gånger hänger sig uppdateringen vid förberedelser för att ansluta enheter. När datorn rullat tillbaka till Windows 7 så uppger den felkod 0xc1900101-0x30018. Jag har en bärbar Asus och vid uppdateringen är inga externa enheter eller skärmar anslutna. Jag har uppdaterat drivrutinerna för grafikkort, trådat och trådlös nätverkskort samt ljudkort. Jag har inget alternativ i BIOS för att inaktivera wifi där, men jag har inaktiverat det i nätverksinställningar utan resultat. Jag har inga fler idéer på hur jag ska komma vidare, några tips? Felkoden från den senaste uppdateringen finns på följande länk: https://skydrive.live.com/redir?resid=ED38500AE9D13E90!584&authkey=!AJazKUUXYjbF_Yg&ithint=folder%2c.log Jag är tacksam för hjälp med att läsa den.
  8. Hej! Jag har en ny stationär dator med Vista Business. Mitt problem är att när jag tar upp kontrollpanelen så händer ingenting när jag dubbelklickar på vissa av ikonerna, till exempel System, Användare, Windows Update. Det ser ut som att ett fönster poppar upp men stängs ned lika snabbt igen. Första gången det inträffade så hände det precis efter att vi installerat drivrutiner till ett ATI Radeon-kort. Därför så återställde vi datorn till fabriksinställningar och bytte ut grafikkortet till ett Nvidia-kort. Det fungerade att installera det grafikkortet utan problem och det gick att komma åt alla funktioner på kontrollpanelen. Nu har problemet däremot dykt upp igen så det verkar inte vara relaterat till grafikkortet? Någon som har samma problem och finns det någon bra lösning?
  9. Är det möjligt att köra Office Enterprise 2007 på en maskin med Vista Home Premium?
  10. Det blir samma fel även i felsäkert läge. Det blir tom värre: nu får jag felmeddelande redan när jag startar Outlook. Då säger den "Den nödvändiga filen OUTLRPC.dll gick inte att hitta i sökvägen. Installera om Microsoft Office Outlook." Sedan stänger Outlook ner sig. När jag sedan starta Outlook igen så får jag ett annat felmeddelande: "Det här programmet kunde inte startas eftersom MSVCR80.dll inte kunde hittas. Det här problemet kan rättas till genom attt du installerar om programmet". När jag har fått liknande felmeddelanden tidigare och installerat om Outlook så funkar Outlook igen förutom att konfigureringsguiden startas vid avstängning.
  11. Varje gång jag stänger ner Outlook 2007 startas Konfigureringsguiden för Office 2007. De övriga programmen i Office Enterprise 2007 fungerar normalt. När konfigureringsguiden har gått en stund vill den starta om datorn för att slutföra installationen. Om jag säger ja, starta om nu börjar den nedstängningen och jag får ett felmeddelande som säger att det inte går att stänga ner datorn medan outlook är i gång och frågar om jag vill stänga ner outlook och starta om datorn. Väljer jag ja så startar datorn om och inga problem uppkommer förrän jag stänger ner outlook igen, då börjar proceduren om igen. Om jag istället avbryter konfigureringen så får jag ett felmeddalnde som säger att outlook inte hittar en dll-fil och måste installeras om. Har någon träffat på det här problemet tidigare och hittat en lösning? Jag har en Acer Travelmate 7720 med Vista Home Premium och Office Enterprise 2007. Alla tillgängliga uppdateringar är installerade.
×
×
  • Skapa nytt...