Gå till innehåll

jerry_j

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

jerry_j's Achievements

(1/8)

  1. nope... fick inte de valen en enda gång...
  2. aa... då är jag med. Jo, jag gör så nu... men har inte fått nåt alternativ om att formattera... det end jag fått är att det kommer spara gamla windows i egen mapp som heter windows.old Så jag lyckas ju inte formattera ändå... Jaja... jag meddelar om hur det går.... jag är bara så trött på microsoft... tänk att allt fungerade när man körde piratkopia, men krånglar direkt när man tänker vara ärlig och göra rätt för sig ;D
  3. Först... ja, jag har en ärlig licens Har använt i ett par månader nu, och helt plötsligt skriker den om att det måste aktiveras, min kopia är inte laglig och jag vet inte vad... datorn blev helt låst... mer eller mindre iaf =) Jag har haft micrsoft support på tråden ett flertal gånger och de hjälper en ju inte alls > Vad menar du med koppla ur allt? jag hänger inte med i ditt förslag ???
  4. Hur blir det med aktiveringen av vista då då? Jag har ju redan aktiverat på f: Kommer inte vista säga att jag inte an aktivera en gång till? elller? Det hela leder åter till min fråga ändå... hur tar jag bort det som ligger på c:? Hur gör jag en "format c:" i vista? EDIT: Jag körde kommandoprompten i administratör läge, skrev format c: och sedan y/enter. fick till svar: "system partition s not allowed to formatted". Jag gjorde detta inlggad på vista på F:
  5. Jag körde i vista skivan och fick till slut fram det hela igen, så jag kunde välja vilket OS skulle starta. Men nu finns allt där igen... konstigt nog. Fattar ingenting. Vet inte hur jag gör. Var in och försökte nämligen, men hittade ingenting om det... bara det vanliga om att börja med cd sen hdd osv... För att fortsätta med annan fråga... KAN jag ta bort det vista somligger på c: och behålla f:? Hur gör jag det i så fall?
  6. Hej hej! Min vista och/eller dator klappa ihop för nån vecka sedan... idag fick jag äntligen igång den så pass att jag kunde göra en ny installation på annan partition F: av vista. I min iver, ilska och enfald så lyckades jag efter det sedan ta bort partitionen C: och nu startar inte datorn alls... Det verkar "inte finnas någon hårddisk" tydligen... Lekte med partition magic när C: blev borttaget. Trodde faktiskt at jag kunde göra så utan att förstöra... det finns ju OS på F: tänkte jag... :- Nån som har minsta lilla ide om vad jag kan göra?
×
×
  • Skapa nytt...